Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Στη μάχη της κωλοτούμπας και ο Δένδιας. Ζορίστηκε αλλά δεν έπεισε κανέναν!


Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση η ΝΔ έχει ξεμείνει από έμψυχο υλικό το οποίο να μπορεί να εκπροσωπήσει το κόμμα στα κανάλια, γιατί κανείς βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν προτίθεται να βγει και να δικαιολογήσει την 


αδικαιολόγητη στάση του Αντώνη Σαμαρά.

Μετά λοιπόν τον Άκη Γεροντόπουλο οι επιτελείς της Συγγρού έριξαν στη μάχη τον πρώην υπουργό δικαιοσύνης Νίκο Δένδια.

Ο κύριος Δένδιας όπως και ήταν αναμενόμενο στην τηλεόραση της ΝΕΤ προσπάθησε να υπερασπιστεί τη στάση που κρατά η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς το τελευταίο 24ωρο. Άδικος κόπος. Στάη, Κύρτσος και Τσιόρδας τον κόλλησαν στον τοίχο και η προσπάθεια άμυνας κατέρρευσε.

Σημείωση: Τόσο νερό που ήπιε ο κος Δένδιας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ούτε όταν τρώει σαρδέλες δεν πίνει…

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

fimotroQ

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
Σοβαρό επεισόδιο έγινε πριν από λίγο έξω από το γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά. Ο Γιώργος Μουτούσης και ο Φαήλος Κρανιδιώτης επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του Δημήτρη Αβραμόπουλου, του...
Κώστα Αρβανιτόπουλου και του Χρύσανθου Λαζαρίδη.


Η αιτία του καυγά μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Αντώνη Σαμαρά ήταν γιατί οι δύο πρώτοι υποστήριζαν ότι θα καταστραφεί ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία από τη νέα δανειακή σύμβαση και τη συμφωνία για συμμετοχή στη νέα μεταβατική κυβέρνηση.


Επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι, η ιστορία έληξε- προς το παρόν τουλάχιστον- και ο Αντώνης Σαμαράς επέστρεψε στο σπίτι του στην Κηφισιά.