Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Οι κουτσαβάκηδες του Σαμαρά θα πληρώσουν από την τσέπη τους την 6η δόση;


Ενώ ο Σαμαράς βρίσκεται ένα βήμα πριν και από την τελευταία του κωλοτούμπα -να υπογράψει δηλαδή αυτά που του ζητούν οι δανειστές μας- τα κομματικά του φερέφωνα από χθες -που τέθηκε το ζήτημα- έχουν πάρει σβάρνα τα ΜΜΕ και «αγανακτισμένοι» για το «εθνικό τσαλάκωμα» που μας κάνουν οι 


Ευρωπαίοι παριστάνουν τα πατριωτάκια της φακής.
Ωραία όλα αυτά. Ναι, οι Ευρωπαίοι -με δική μας αποκλειστική υπαιτιότητα- έχουν γίνει την τελευταία βδομάδα υπέρ το δέον πιεστικοί -ενδεχομένως και «προσβλητικοί»- όμως δεν είναι στο χέρι μας να τους κάνουμε...
τσατίλες!
Δεν είναι εκείνοι που έχουν τη δική μας ανάγκη, αλλά το αντίστροφο.
Δεν είναι αυτοί που περιμένουν -στο παρά ένα- την 6η δόση των 8 δισεκατομμυρίων για να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις και ό,τι άλλο κινείται με δημόσιο χρήμα.
Συνεπώς, όλα αυτά τα «σκληρά» αντράκια της ΝΝΔούλας, που για να υποστηρίξουν το κύκνειο άσμα «υπερπατριωτισμού» του ηγετίσκου τους βγαίνουν και κακίζουν τους εταίρους μας, θα πρέπει να δώσουν και τις διαβεβαιώσεις προς το Λαό, ότι αν -λόγω της στάσης τους- η Ελλάδα οδηγηθεί στην άτακτη χρεοκοπία, θα αναλάβουν οι ίδιοι να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις, νοσοκομεία, σχολεία, στρατό, αστυνομία, κλπ!
Διαφορετικά, ας βγάλουν το σκασμό και ας πουν στον ψυχάκια αρχηγούλη τους, ότι οι δανειστές δεν θα μας... παρακαλούν για πολύ ακόμη, ώστε να μας δώσουν τα λεφτά τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :