Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Το Antinews κάνει κριτική στο Σαμαρά. Το είπε ο Λαζαρίδης!


Αυτό και αν είναι είδηση. Όταν δημοσιογράφοι χθες ρώτησαν τον Λαζαρίδη (προσκεκλημένο στους «Φακέλους») για το antinews, προσπάθησε να το προσπεράσει. Φάνηκε η ενόχλησή του και μας διαβεβαίωσε ότι αυτός δεν γράφει στο antinews. Κάποιοι είναι εκεί που υποστηρίζουν το Σαμαρά. Μέγα ψέμα φυσικά αφού βρίσκεται σε διαρκή συνεννόηση με όλους αυτούς που γράφουν εκεί μέσα με 


άρθρα μίσους και σχόλια εμετικά. Μια παρέα είναι όλοι τους. Και αυτή η παρέα θέλει να μας κυβερνήσει! Σενάριο καταστροφικό για τον τόπο και το μέλλον των παιδιών μας!
Νομίζουν ότι καλυπτόμενοι πίσω από  κατήχηση αρρωστημένου πατριωτισμού και μεσσιανικά κηρύγματα υπέρ του Σαμαρά, δεν καταλαβαίνουν οι πάντες ποιοι κρύβονται από πίσω. Και σίγουρα δεν είναι ο Φούφουτος! Είναι οι φάκτορες και τα φακτοράκια τους μαζί με την κουστωδία των ακροδεξιών δικτύων και κάθε φασιστοειδούς τύπου παραοργανώσεων. Επικίνδυνες καταστάσεις για την δημοκρατία μας. Έτσι επωάζονται πάντα τα αυγά των φιδιών. 
Όσο για την κριτική που κάνουν στο Σαμαρά θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι είναι του τύπου : «Πολύ κακώς ο Δεξιός Αντώνης μας, ο Ηγέτης Πατριώτης μας δεν διώχνει όλους τους διαδρομιστές και ντεμί δεξιούς που το παίζουν κεντροδεξιοί … Διώξτους όλους Αντώνη!» Τώρα πρέπει όλοι εμείς να πιστέψουμε ότι αυτή η τρέλα κινείται εκτός ορίων Συγγρού. Μόνοι τους κάνουν τη γνήσια δεξιά επανάσταση μέσω του antinews που έχει μετατραπεί στον πιο ολοκληρωτικό άμβωνα μίσους και αλαζονείας!   

Δεν υπάρχουν σχόλια :