Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

"Εμφύλιες διαμάχες στην ΟΝΝΕΔ, με έντονο παρασκήνιο και την ανοχή του κόμματος"

Ένας απίστευτος παρασκηνιακός πόλεμος λαμβάνει χώρα εδώ και περίπου 2 μήνες στο διαδίκτυο, με φόντο την ΟΝΝΕΔ αλλά και τη Νέα Δημοκρατία ως κόμμα.
Διαδικτυακά, στελέχη που συνδέονται με πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, έχουν βαλθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να δημιουργήσουν πρόβλημα στο Οργανωτικό τμήμα της 

νεολαίας του κόμματος και περαιτέρω στη ΔΑΠ, με πρωταρχικό στόχο την ήττα της στις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές.
Σε μια τέτοια περίπτωση θεωρούν, ότι μπορεί να προκύψει θέμα ευθείας αμφισβήτησης του νυν Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Παπαμιμίκου, και του τρόπου λειτουργίας της Οργάνωσης.

Για τα παραπάνω είναι ενήμεροι και βασικά στελέχη της ΝΔ, όπως οι Μουρούτης και Αρβανιτόπουλος, που όμως δεν προβαίνουν σε ενέργειες 'κλεισίματος' της υπόθεσης, παρόλο που έχουν ενδείξεις για το ποιοί κρύβονται πίσω από τις στοχευμένες επιθέσεις.

Μεγαλύτερη έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, αν και προς τους συνομιλητές του εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για την ΟΝΝΕΔ, χαρακτηρίζοντάς την ως "το υγειέστερο κομμάτι του κόμματος", εντούτοις δείχνει μια ανεκτικότητα, ίσως και λόγω έλλειψης χρόνου.

Όσο όμως συνεχίζεται η παραπάνω κατάσταση, τόσο περισσότερο ελοχεύει ο κίνδυνος 'εμφυλίου' στην ΟΝΝΕΔ, κάτι που θα επηρεάσει και το κόμμα.
Liaks

Δεν υπάρχουν σχόλια :