Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Η συγχώνευση Εθνικής και Άλφα.

Τώρα που έπεσε ο κουρνιαχτός και το life style των καραγκιόζηδων της πολιτικής μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα της φαρσοκωμωδίας που παίχτηκε τις τελευταίες μέρες με τίτλο "Οικονομική ανάπτυξη και ενδυνάμωση του Τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα". 
Κατ΄αρχήν θεωρητικά, καλώς ακούμε ότι χρειάζεται να 

υπάρξουν συγχωνεύσεις με σκοπό την ενδυνάμωση του Τραπεζικού συστήματος δια να ανταπαξέλθει... μπλα μπλά μπλά.

 Όμως για ποιό Τραπεζικό σύστημα ομιλούμε ; Μήπως για τα κρατικά μαγαζιά που λυμαίνονται από το 1981 οι διάφορες παρέες του ΠΑΣΟΚ και σήμερα ψάχνονται να δούνε τι τους ξημερώνει από την κρίση ; Μετράνε για Τράπεζες και δεν το ξέρουμε ; 

Το Τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα είναι μόνο μία χούφτα ιδιωτικές Τράπεζες και τίποτε περισσότερο. Τι ακριβώς έγινε την τελευταία εβδομάδα ; 
 ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ λόγω της κατάρρευσης των δημόσιων οικονομικών, τα πρασινοτζιμάνια της Εθνικής βρήκαν αφορμή να ορμήσουν για να καταπιούν την Αλφα Τράπεζα. 
Θα δίνανε μετοχές της ΕΤΕ, δηλαδή χαρτιά, και θα μάζευαν το μαγαζί ανεξόδως. Στη συνέχεια βέβαια θα καθάριζαν τα στελέχη για να προσλάβουν την σάρα την μάρα και το κακό συναπάντημα των πρασινοφρουρών που άρχισαν να ξερογλύφονται από τώρα και όλα καλά. Με το μυαλό τους πάντα. 
Φάγανε πόρτα και ψάχνουν το γιατί. Τόση πόρωση και δεν μπορούν να το καταλάβουν. 
Και γεννάται το εύλογο ερώτημα. Γιατί οι φωστήρες της ΕΤΕ, και ο αφελής με το χαμόγελο που το παίζει Υπουργός Οικονομικών, δεν όρμησαν να συγχωνεύσουν στην ΕΤΕ το ΤΤ, την Αγροτική και την Αττικής ; Μήπως γιατί έχουν αντίθετη άποψη τα κρατικοδίαιτα συνδικάτα ; 
Γιατί τα λέω όλα αυτά; Μα για να καταλήξω στην ουσία της υπόθεσης. 

Τι έκανε ο παλιός γνώριμος του ΠΑΣΟΚ από το 1993 ; Τι είπε το παιδί ; Μα τι άλλο από το ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΣΟΚ !!!!! Προχώρα στην "εξυγίανση του Τραπεζικού συστήματος". 
Ακόμη μία πλάτη στους συνεταίρους του. Ούτε ένα σχόλιο, ούτε μία παρατήρηση. Μιλάμε για μεγάλα γέλια για τον αρχηγό από την βάση που θα τα αλλάξει όλα. !!!!!!!!!!!!!! 
 Dimitri Mountain

Δεν υπάρχουν σχόλια :