Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ρεσιτάλ αλαζονείας, υπεροψίας, και λαϊκισμού, έδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ , Μιχάλης Παντούλας

.... σε εκδήλωση κοπής της πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Άνω Δερόπολης στα Ιωάννινα.
Με περίσσιο θάρρος και αγνοώντας τους Βορειοηπειρώτες Υπουργούς και Βουλευτές , απεκάλεσε εαυτό του εκτός από βουλευτή της Ηπείρου , ως Βουλευτή Βορείου Ηπείρου, προκαλώντας ανησυχία και απορία ,στους παραβρισκόμενους τοπικούς άρχοντες.
Απευθυνόταν στους Δεροπολίτες με το ύφος του .................
......................
προστάτη του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού δίνοντας οδηγίες και μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση κινδυνολογώντας.
Θέλησε να επικρίνει με την στάση του την πολιτική πολυγλωσσία της Ομόνοιας, αναφερόμενος για ενδεχόμενο σχέδιο διαφόρων Ελληνικών δυνάμεων οι οποίες θέλουν να διχάσουν και να διασπάσουν τον Ελληνισμό της Αλβανίας.
Σημειώνουμε ότι το έργο του συγκεκριμένου βουλευτή για τον Ελληνισμό της Αλβανίας και την Βόρειο Ήπειρο, είναι μηδενικό.

Επικεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο στην πώληση πολιτικής προστασίας, στις τοπικές πολιτικές οργανώσεις φιλικές και προσκείμενες στο ΠΑΣΟΚ, με σκοπό να εμποδίσει την δημιουργία νέων πολιτικών παρατάξεων και να διατηρεί ομήρους εκατοντάδες ψηφοφόρους.
Η ανάμιξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στα εσωτερικά πολιτικά θέματα των Βορειοηπειρωτών έχουν ήδη, δημιουργήσει θέμα όξυνσης πολιτικών σχέσεων εντός της ομογένειας και πολύ πιθανά να επιφέρουν ρήξη στην εύθραυστη καρδιά της Ομόνοιας.

Διασύρει και παράλληλα προσπαθεί να οικειοποιηθεί τμήματα του πλούσιου έργου της πρώην Υπουργού Εξωτερικών κυρίας Μπακογίαννη στην Βόρεια Ήπειρο, σε μια ΠΑΣΟΚΙΚΗ εποχή όπου η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας στην Αλβανία , πάσχει , ιδιαίτερα μετά την αποτυχία του θέματος της υφαλοκρηπίδας του Ιονίου.
Η γενικότερη στάση του κυρίου Παντούλα και η αυθαίρετη εμπλοκή του στα εσωτερικά της ομογένειας, κρίνεται από επικίνδυνη έως καταστροφική.
Τι μυρίστηκε ο κύριος Παντούλας στην Β. Ήπειρο και είναι τόσο αδίστακτος ??? Ψήφους ή Χρήμα ??? Μήπως και τα δύο ???
Δ.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :