Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Αναταραχή στη Ν.Δ από το δημοσίευμα για τον Δ.Κρανιά.


Ανησυχία και έντονο προβληματισμό στους κόλπους της Ν.Δ έχει προκαλέσει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας ευρείας κυκλοφορίας,σύμφωνα με το οποίο φέρεται ως πιθανότητα, ο πρώην βουλευτής Αργολίδας Δ.Κρανιάς να 

ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Αργολίδα στην περίπτωση που δεν θα είναι υποψήφια η κ.Ε.Παπαδημητρίου.
 Το δημοσίευμα έχει προκαλέσει .......... επίσης έντονη αναταραχή και δυσφορία-θεωρείται χτύπημα κάτω από τη μέση-και στα υψηλά κλιμάκια της Ν.Δ στην Αθήνα αφού ο πρώην βουλευτής Δ.Κρανιάς όχι μόνο είναι πρωτοκλασάτο στέλεχος της Ν.Δ με μακρόχρονη και έντονη πολιτική παρουσία αλλά το σημαντικότερο, ότι διατηρεί στο ακέραιο τις δυνάμεις του,σε επίπεδο στενών συνεργατών,πιστών φίλων και ψηφοφόρων,οι οποίοι τον εκτιμούν όχι μόνο σαν πολιτικό αλλά κυρίως σαν άνθρωπο. 

 Οι οποίοι μάλιστα,όντας "σφαγμένοι" στο γόνατο από το σύστημα εξουσίας,δύο συνεχόμενες φορές το 2007 και το 2009 έχουν αποκτήσει τα χαρακτηριστικά συμπαγής ομάδας με ψυχή και απόλυτη άγνοια κινδύνου. Στενοί του φίλοι και συνεργάτες λένε χαρακτηριστικά με περίσσιο θάρρος και αυτοπεποίθηση:"εμείς δεν θα ξαναγίνουμε νεροκουβαλητές για κανέναν.
Μας χρωστάνε,δε χρωστάμε πουθενά!!!" Πάντως δεν νομίζουμε ο Α.Σαμαράς να κάνει τέτοιο δώρο στην Ντόρα Μπακογιάννη.Πέρα από λόγους πρεστίζ και εντυπώσεων για την Αργολίδα που θεωρείται το δεύτερο σπίτι του,οι απώλειες στην κάλπη θα ήταν ανυπολόγιστες.
Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι Κρανιάς και Παπαδημητρίου πήραν το 2007 και το 2009 ακριβώς το 50% των ψήφων της Ν.Δ. Με μια καλή επίδοση σε επίπεδο επικράτειας,μέχρι και έδρα στην Αργολίδα θα έβγαζε η Δημοκρατική Συμμαχία σε ένα τέτοιο σενάριο. 
 Ο Δ.Κρανιάς πάντως ήταν παρών στην εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε Αργολίδας την Κυριακή στο Άργος και από το βήμα με συγκροτημένη και ξεκάθαρη πολιτική θέση και άποψη,έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις προς όλους τους ενδιαφερόμενους.
 Ανανεωμένος, ήρεμος και με τη σιγουριά που εμπνέει η πολιτική του παρακαταθήκη και η έντιμη πολιτική του διαδρομή.
Κυρίως όμως,εμφανώς απαλλαγμένος από την πίεση του πρόσφατου παρελθόντος. Φυσιολογική εξέλιξη,αφού για τον ίδιο,τους στενούς συνεργάτες και φίλους του,τα χειρότερα έχουν ήδη συμβεί!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :