Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ο νέος Ολυμπιακός χτίζεται...εκτός Ρέντη

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και η διοίκηση χτίζουν από τώρα τον νέο Ολυμπιακό. Η αρχή γίνεται με παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Φλεβάρης σαν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει», αναφέρει σοφά η λαϊκή παροιμία, αλλά στον Ολυμπιακό το... παράκαναν και ήδη από τον Γενάρη (για να μην πούμε από τον Δεκέμβρη) έχουν αρχίσει να καταστρώνουν (και να υλοποιούν) τα καλοκαιρινά τους σχέδια... Επίσημα διοίκηση και ....................
.....................
τεχνική ηγεσία μένουν προσηλωμένοι στην υλοποίηση των φετινών στόχων που είναι η κατάκτηση του νταμπλ, αλλά οι πράξεις δείχνουν ότι προσέχουν το παρόν, αλλά σχεδιάζουν και το μέλλον.

Καθημερινά στον Τύπο παρελαύνουν ονόματα παικτών που φέρονται να ενδιαφέρουν τους «ερυθρόλευκους», το ερώτημα όμως είναι αν και κατά πόσο ο Ολυμπιακός ασχολείται με όλους αυτούς. Και αν ναι, πώς θα χωρέσουν όλοι αυτοί στου Ρέντη, τη στιγμή, μάλιστα, που ο Βαλβέρδε είναι θιασώτης του μικρού και ευέλικτου ρόστερ;

Ενα μέρος του ερωτήματος το απάντησε ο Β. Μαρινάκης, ο οποίος στο δείπνο που παρέθεσε στους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού τόνισε ότι «γνωρίζουμε πως δεν θα κάνουν καριέρα στον Ολυμπιακό όσοι παίκτες αποκτήσουμε και ιδιαίτερα αυτοί που είναι νεαρής ηλικίας. Θα ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι αν από τους δέκα μπορέσουν να καθιερωθούν οι 3-4».

Ετσι οι Πειραιώτες χτυπάνε προς κάθε κατεύθυνση, αρκεί ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τα άλλα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ να αναφέρουν πως πρόκειται για κάποιο «λαβράκι» που έχει τα απαραίτητα στοιχεία για να φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Από την άλλη πλευρά πάλι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε κάθε ευκαιρία λέει με παρρησία ότι στόχος τους είναι σε λίγο καιρό 6-7 παίχτες της «ερυθρόλευκης» 11άδας να είναι Ελληνες.

Αρα, για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να πάρει στο λιμάνι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην εγχώρια ποδοσφαιρική αγορά, ενώ και για τους ξένους λέει ότι θέλει να πάρει παίχτες που θα πονάνε τη φανέλα που θα φοράνε και θα γνωρίζουν σε ποιο σύλλογο έχουν πάει.

/ / sports e-go.gr / /

Δεν υπάρχουν σχόλια :