Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Στροφή Σαμαρά …. 21 κλικ δεξιότερα

Τι ήταν αυτό πάλι με το άσυλο; Τη μια να καταργηθεί και την άλλη να ανταγωνίζονται με τον Καρατζαφέρη σε σκληρότερες και πιο ακραίες δηλώσεις για τους μετανάστες. Εάν παρακολουθούσες το καβγαδάκι που έστησαν ΝΔ και ΛΑΟΣ, τις τελευταίες μέρες, θα νόμιζες ότι όλοι οι μετανάστες είναι εγκληματίες και επιδιώκουν τον .............
....................
αφανισμό του έθνους και των παραδόσεών μας!
Η σύγκρουση ΝΔ και ΛΑΟΣ γίνεται για το πάπλωμα των εθνοπατριωτών. Η ΝΔ βρίσκεται μέσα σε συμπληγάδες. Από τη μια ο Καρατζαφέρης να την σπρώχνει δεξιότερα και από την άλλη η Μπακογιάννη να υπενθυμίζει διαρκώς τον κεντρομόλο φιλελευθερισμό. Όσο για τον «κοινωνικό φιλελευθερισμό» των Φαήλων, περισσότερο παραπέμπει σε4 φασιστικά κινήματα του μεσοπολέμου, έτσι όψεως δομείται ιδεολογικά παρά στον πραγματικό φιλελευθερισμό.

Η σημερινή ηγεσία της ΝΔ καταλαβαίνει ότι σε διαρκή σύγκρουση και προς τα ακροδεξιά(Καρατζαφέρης) και προς το κέντρο(Μπακογιάννη), εξουσία δεν βλέπει στον αιώνα των άπαντα. Ακόμα και αν δει σε κάποια χαραμάδα του χάους, τα ψωμάκια της θα είναι πολύ λίγα. Στις εννιά του μακαρίτη! 
Αφήνουν λοιπόν προς τα πίσω την καραμανλική κεντροδεξιά και συγκρούονται προς το παρόν με τον Καρατζαφέρη, προς επαναπατρισμό βασιλοχουντικών, υπερπατριωτών και εθνολαϊκιστών ψηφοφόρων. Πολλοί εξ’ αυτών έχουν βρει πολιτική στέγη στις γραμμές του ΛΑΟΣ. Έτσι εξηγείται η ρητορική στροφή του Σαμαρά, "21 κλικ δεξιότερα". Με σκληρές εκφράσεις και επιθετικότητα που παραπέμπει σε εθνικιστικά δίκτυα και νεοφασιστικές οργανώσεις.
Στον αγώνα του Σαμαρά συμμετέχουν και όλα τα έντυπα της νεοδεξιάς, όπως η Πράβδα της Συγγρού, «Ελεύθερος Τύπος» αλλά και η (μόνο κατ’ όνομα) «Δημοκρατία», που υιοθετεί ασυζητητί οποιοδήποτε δημοσίευμα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, χωρίς να διασταυρώνει και χωρίς η δήθεν καταγγελία, να αποδεικνύεται από πουθενά. 
Δημιουργούν μόνοι τους εστίες ιστολογικής παραπληροφόρησης και μαύρης προπαγάνδας και στη συνέχεια υιοθετούν τις δήθεν αποκαλύψεις ιστολόγων που το παίζουν μυστικοί πράκτορες ή μισθοφόροι της CIA!

Δεν υπάρχουν σχόλια :