Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Παρουσίες-έκπληξη στην επίσημη "πρώτη" της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Πάτρα

Ηχηρές ήταν οι παρουσίες πολιτικών παραγόντων της περιοχής στην χθεσινή επίσημη πρώτη της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Πάτρα. Τα τοπικά στελέχη του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη συναντήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και, όπως πληροφορούμαστε, δεν έλειψαν οι ......................
........................
παρουσίες-έκπληξη που προκαλούν πονοκέφαλο στην Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Αχαΐας της ΝΔ.

Ανάμεσα σε εκείνους που παραβρέθηκαν, ξεχωρίζουν οι Δημήτρης Αϊβαλής, Θανάσης Καφέζας, ο πρώην Δήμαρχος Αιγίου Απόστολος Καραφωτιάς, η πρώην Αντιδήμαρχος Άννα Σουφλή, ο Πανεπιστημιακός Γ. Καραϊσκάκης, ο Νίκος Καρακίτσος, η κυρία Αλέκα Βακάλογλου, η κυρία Αθηνά Τραχήλη, το πρώην στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ Βασίλης Φωτάκης (Τομεάρχης Ιονίων Νήσων), ο Θάνος Κούβελος, ο κ. Σπαθακάρος, ο κ. Καφετζής κ.α. Άγνωστος πάντως παραμένει ο λόγος της απουσίας της Υπ. Τομεάρχη Ρένας Ντάσκαρη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν κυρίως οργανωτικά θέματα, όπως η ενεργοποίηση των ομάδων πρωτοβουλίας, η άμεση λειτουργία γραφείων, η εντατικοποίηση της προσπάθειας εγγραφής νέων μελών και η ενεργοποίηση όλων των στελεχών του κόμματος. Νωρίτερα, αντίστοιχη συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί και στον Πύργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :