Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Αντιδρούν οι ΠΑΣΚΕ. Τα έχουν βρει με τον Σαμαρά

Είναι σίγουρο ότι αυτοί που θίγονται περισσότερο από τα νέα μέτρα είναι οι εργατοπατέρες. Οι βολεμένοι στο σύστημα του δικομματισμού. Οι εναλλαγές των δύο κομμάτων εξουσίας στην κυβέρνηση φούσκωνε τις τσέπες τους και τα «δικαιώματά» τους! Εις βάρος του συνόλου φυσικά. Εις βάρος της κοινωνίας. 
Αυτοί που χρησιμοποιούν ως άλλοθι την κοινωνία και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Μόνο που ένας εργατοπατέρας δεν έχει καμιά σχέση με τον εργάτη. Τα δικαιώματα των εργατών δεν έχουν καμιά σχέση με τα παχυλά βολέματα των εργατοπατέρων!
Είναι λογικό λοιπόν να αντιδρούν στην ΠΑΣΚΕ της Ομοσπονδίας των σιδηροδρομικών. Στον καταρρέοντα ΟΣΕ έπεσε το μαχαίρι βαθιά. Το επίδομα θέσης διοίκησης στους ...........
.............
προϊσταμένους ορίζεται πλέον στο 10-35% του βασικού μισθού. Χάνουν πολλά. Έτσι διαχωρίζουν την θέση τους από τις «τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ».
Τα έχουν βρει με τον Σαμαρά, ο οποίος τάζει σε όλους. Θα δώσει πίσω τα "κλεμμένα" χωρίς ταυτόχρονη αύξηση των φόρων και χωρίς νέα μέτρα. Πολύ γοητευτικές προτάσεις. "Μαγικές". Ο Σαμαράς και η παρέα του έχουν χάσει τον έλεγχο. Δεν ξέρουν πλέον που έχουν τάξει και τι. Η εξουσία έχει γίνει γι’ αυτούς αυτοσκοπός. Μόνο ο σκοπός αγιάζει τα μέσα …..

Δεν υπάρχουν σχόλια :