Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Τα golden σαμαράκια και τα σκανδαλώδη ρουσφέτια που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία!

Δύο από τα μεγάλα σκάνδαλα του Σαμαρά και των ανθρώπων του έλαβαν σήμερα οριστικά τέλος, όπως ανακοίνωσε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Θεόδωρος Πάγκαλος.
Οι οργανισμοί... τακτοποίησης «ημετέρων», ΑΓΡΟΤΗΜΑ (Αγροτικός Τουρισμός και Ήπιες Μορφές Αναψυχής ΑΕ, βλ. Κώστας Μαρκόπουλος, λεπτομέρειες εδώ) και ΟΠΕΠ (Οργανισμός Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού, βλ. Αντώνης Σαμαράς, λεπτομέρειες εδώ) κλείνουν, και οι διορισμένοι εγκάθετοι Σαμαρά, Μαρκόπουλου & ΣΙΑ ας πάνε να ζητήσουν το λόγο από τα πολιτικά αφεντικά τους!
Ειδικά στην περίπτωση του ΟΠΕΠ -που κατάντησε Οργανισμός... Προσβολής του Πολιτισμού- ο νυν πρόεδρος της ΝΝΔ και τότε Υπουργός Πολιτισμού διόρισε πάνω από 170 (!!!) golden boys με μηνιαίο μισθό από... 4 έως 6 χιλιάδες ευρώ την περίοδο Ιουνίου-Αυγούστου του 2009!!! Δηλαδή, παραμονές των τελευταίων εθνικών εκλογών... Και λίγο πριν διεξαχθεί η κούρσα διαδοχής του πρώην καταλληλότερου στη ΝΔ... Τυχαίο; Δε νομίζω...
Δε φτάνει, λοιπόν, που γέμισε το Μουσείο της Ακρόπολης με ψηφοφόρους από την εκλογική του περιφέρεια ο Αντώνης της Χρεοκοπίας, χειρίστηκε επί 9 μήνες το Υπουργείο Πολιτισμού με αδιαφανείς διαδικασίες και διαρροή πακτωλού χρημάτων ως προσωπικό του λάφυρο! Μοιράζοντας είτε διορισμούς με παχυλότατες αμοιβές είτε «κονδύλια» δεξιά και αριστερά, χάρη δήθεν του... Πολιτισμού!...! Ενώ στην πραγματικότητα στρατολογούσε οπαδούς και πραιτοριανούς χρήσιμους για τις μάχες που επρόκειτο να δώσει...
Αυτός είναι ο Επικίνδυνος Λαϊκιστής της Νεοδεξιάς που σήμερα παριστάνει τον... Επαναστάτη Ποπολάρο κατά Μνημονίου και «εξαπτερύγων»!
Αυτός είναι ο διαχρονικός Εφιάλτης της Πατρίδας μας.
Θαυμάστε τον!

Δεν υπάρχουν σχόλια :