Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Έτοιμος για ενδεκάδα…

Η εξαιρετική εμφάνιση του Ρόμενταλ στα 28 λεπτά που αγωνίστηκε (μαζί με τις καθυστερήσεις), δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Βαλβέρδε. …........

.............. Η διοίκηση του Ολυμπιακού, όταν αποφάσισε να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τον Ντένις Ρόμενταλ, εκτιμούσε ότι βρήκε τον βασικό δεξιό χαφ. Η αξία του Δανού γνωστή, το ίδιο και η ποιότητά του. Ταχύτατος, και υπάρχουν στιγμές, όπως στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που δεν τον προλαβαίνουν ούτε οι επόπτες! Δύο φορές ο Ρόμενταλ έφυγε… σφαίρα στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, αλλά τον σταμάτησε το σημαιάκι. Στην τρίτη την έκανε τη ζημιά. Πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα στο ελληνικό πρωτάθλημα και την κατάλληλη στιγμή «είπε» με την εμφάνισή του στον Ερνέστο Βαλβέρδε «μπορείς να με υπολογίζεις».

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καλό Ρόμενταλ και ο Δανός δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει και φυσικά η εικόνα του δεν είναι αυτή που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο Βάσκος τεχνικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του έμπειρου μεσοεπιθετικού στο διάστημα που αγωνίστηκε. Σε σημείο που σκέφτεται και μάλιστα πολύ σοβαρά να τον ξεκινήσει βασικό στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Εργοτέλη. Άλλωστε και ο Φετφατζίδης, από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μέχρι σήμερα, έχει χάσει τη φρεσκάδα του και οι εμφανίσεις του δεν είναι αυτές που του έδωσαν τη φανέλα του βασικού. Ο νεαρός είναι παίκτης με τρομερό ταλέντο, και αυτός που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τον τρόπο με τον οποίο θα τον διαχειριστεί είναι ο Βαλβέρδε.


Δεν υπάρχουν σχόλια :