Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Μαρινάκης:«Ξέρω τι έγινε στα παιχνίδια Πανσερραϊκού-ΟΦΗ»

Ανάστατο είναι το Ηράκλειο από δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Μαρινάκης γνωρίζει τι έγινε και δεν πήρε την άνοδο ο ΟΦΗ.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο Κώστας Καίσαρης στην εφημερίδα Goal, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού γνωρίζει όλα όσα συνέβησαν στα πλέι-οφ του περσινού πρωταθλήματος προκειμένου να μην πάρει την άνοδο ο ΟΦΗ αλλά ο Πανσερραϊκός.

Και σίγουρα, φέρνοντας στο μυαλό τις διαιτητικές "σφαγές" που γνώρισε ο ΟΦΗ στα πλέι-οφ από τους ...............
..................
Τσινιάρη, Δαλούκα, Kαλόπουλο, Σταθόπουλο με αποκορύφωμα την απόφαση του Δάλλα να "κόψει" με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Βλόνταρτσικ.

Όπως αναφέρει η αθηναϊκή ομάδα στο πρωτοσέλιδο της, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να έχει πει "αν με καλέσει ο εισαγγελέας θα τα πω όλα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όχι μόνο ξέρω τι έκανε πέρυσι ο ΠΑΟ, αλλά ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ - ΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ".

Όπως αναφέρει ο Κώστας Καίσαρης, τα παραπάνω είναι λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη και σίγουρα μετά από αυτό το δημοσίευμα επιβάλλεται εισαγγελική παρέμβαση προκειμένου να πει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού τι έγινε στα δύο παιχνίδια.

Και παράλληλα να αποκαλύψει τι παίχτηκε στην πλάτη του ΟΦΗ. Από την στιγμή που ο Μαρινάκης φέρεται να γνωρίζει τι έγινε τόσο στις Σέρρες όσο και στο Ηράκλειο με τις σφαγιαστικές διαιτησίες των Σταθόπουλου, Καλόπουλου - χρειάζεται να πει τι συνέβη και ποιοι "έστησαν" τον ΟΦΗ για να μην πάρει την άνοδο εκείνος αλλά ο Πανσερραϊκός.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιβάλλεται να δείξει ότι δεν ξεχνάει την καταγωγή του και την προέλευση του από το Ηράκλειο κάνοντας γνωστά σε όλη την Ελλάδα τα "όργια" εις βάρος του ΟΦΗ!/ / Επιμέλεια: Μανώλης Σαρρής/ / athletic radio / /

Δεν υπάρχουν σχόλια :