Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

«Μεγάλα τα ματς με Ολυμπιακό!»

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, αύριο στο Παγκρήτιο, χαρακτηρίζοντας την κόντρα με το Θρύλο μεγάλης σημασίας για την ομάδα του. .............

.......... Μεταξύ άλλων ο Παπουτσάκης μίλησε για την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στην Κρήτη, όπου αναμένεται να είναι περίπου 10.000, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα Ολυμπιακού Παναθηναϊκού καθώς και στα στημένα παιχνίδια.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο Απόστολος Παπουτσάκης στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra-fm:

Για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό:

«Το παιχνίδι αυτό είναι πολύ μεγάλο. Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό...παίζεις με τον Ολυμπιακό. Αυτό που εμείς από πλευρά μας θα κάνουμε είναι ότι θα προσπαθήσουμε η φιλοξενία να είναι όπως με όλες τις ομάδες που έρχονται εδώ.
Να αισθανθούν όμορφα, όσοι έρθουν στο γήπεδο. Και θέλω να παρακαλέσω τους φιλάθλους να είναι όπως κάθε Κυριακή που παίζουμε στο Παγκρήτιο Στάδιο. Πιστεύω ότι θα διεξαχθεί ένας αγώνας σε πολύ καλά πλαίσια όπως και οι υπόλοιποι αγώνες».

Για το ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στο στάδιο, λέγεται ότι θα είναι πάνω από πέντε χιλιάδες:

«Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν μπει και έχουν ξαναμπεί στο Παγκρήτιο, κατά χιλιάδες. Πιστεύω ότι θα έχουν την συμπεριφορά που αρμόζει σε όλους τους φιλάθλους».

Για το αν ανησυχεί για τον Εργοτέλη, λόγω της βαθμολογικής του θέσης:

«Σε κάθε στάδιο που βρίσκεσαι πρέπει να ανησυχείς. Ποτέ και καμία θέση δεν είναι σταθερή. Όσοι το πιστεύουν αυτό είναι 50% χαμένοι. Όντως ανησυχούμε για την βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε. Πιστεύουμε όμως ότι έχουμε φτιάξει μια καλή ομάδα, η οποία μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς στην Σούπερ Λίγκα, και να μείνει στην 7η θέση όπου εμείς έχουμε σαν στόχο. Αυτός είναι ο στόχος μας, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, και πιστεύω ότι αν η ομάδα θέλει ενίσχυση τον Δεκέμβριο, θα την κάνουμε και θα προχωρήσουμε».

Για το αν έχει κάνει ήδη ένα σχεδιασμό για την ενίσχυση της ομάδας:

«Ο σχεδιασμός υπάρχει από την αρχή του χρόνου. Έχουμε πει και το έχω
δηλώσει ότι αν κάποιοι δεν τραβήξουν το κουπί που πρέπει να τραβήξουν, η ομάδα θα αναγκαστεί να κάνει τις κινήσεις που πρέπει να κάνει».

Για το ότι έχει κρατήσει τον ίδιο προπονητή εδώ και έξι χρόνια:

«Η δουλειά ενός προπονητή κατά ένα μεγάλο μέρος πιστεύω ότι είναι η διαχείριση των παικτών. Όταν λοιπόν δεν αφήνεις τον προπονητή να γνωρίσει τους παίκτες, πως θα τους διαχειριστεί; Εδώ εμείς έχουμε τόσα χρόνια τον Καραγεωργίου και πάλι έρχονται στιγμές που σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Φανταστείτε άλλους προπονητές, οι οποίοι μπαίνουν σήμερα και μετά από λίγους μήνες ή λίγους αγώνες φεύγουν. Εγώ δεν πιστεύω σε αυτές τις συνεργασίες. Σαν άνθρωπος Παπουτσάκης, όλα μου τα χρόνια πάνω στην δουλειά μου έχω μάθει να έχω συνεργάτες σωστούς και να τους έχω πάντα κοντά μου.Έτσι πιστεύω και τον Καραγεωργίου. Είναι ένα αξιόλογο πρόσωπο στον χώρο του και είναι σωστός άνθρωπος. Πιστεύω ότι αγαπάει τον Εργοτέλη και δουλεύει για το καλό του».

Για το κλίμα που επικρατεί στην Σούπερ Λίγκα, με αφορμή την κόντρα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό:

«Οι τόνοι πρέπει να πέσουν και από την πλευρά του κύριου Μαρινάκη και από την πλευρά του κύριου Πατέρα. Καταρχήν είναι δύο φίλοι και είναι λάθος αυτό που γίνεται. Εμείς, όλοι οι υπόλοιποι περιμέναμε ότι από την στιγμή που οι πρόεδροι των δύο μεγαλυτέρων ομάδων είναι φίλοι, πρέπει να γίνει κάτι καλό.Αν δεν γίνει και τώρα κάτι καλό δεν θα γίνει ποτέ. Πιστεύω ότι όλο αυτό είναι μια στιγμή η οποία θα περάσει. Και οι δύο είναι καλοί άνθρωποι και το θέμα πιστεύω ότι είναι πρόσκαιρο».

Για το ποια είναι η θέση του πάνω στο θέμα των "ύποπτων" παιχνιδιών:

«Δεν έχω ιδία αντίληψη επί του θέματος και δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη. Θα με απασχολήσει αυτό μόνο σε περίπτωση που είναι αλήθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια :