Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Απέτυχε παταγωδώς το Συνέδριο του Παγκοσμίου(δήθεν) Συμβουλίου Κρητών

Πολλά τα ερωτηματικά που αφήνει πίσω της η παντελώς αποτυχημένη φιέστα του Αεράκη!
Ο κ. Αεράκης κατάφερε να οργανώσει μια κομματική φιέστα για τον πρωθυπουργό, στην δύσκολη για την κυβέρνηση συγκυρία. Ακόμα και η προσφώνηση του κ. Αεράκη, ήταν γραμμένη αποκλειστικά για τον πρωθυπουργό και απευθύνονταν στο πρόσωπό του και όχι για την Κρήτη, τους λόγους του Συνεδρίου και τα προβλήματα του νησιού ή των Κρητών όπου Γης.
Επιστολές όμως που φθάνουν στο «περιοδικό» από πολλά σημεία του πλανήτη ερωτούν τον κύριο Αεράκη γιατί απουσίαζαν σημαντικότατοι Κρητικοί Σύλλογοι της Αμερικής και του Καναδά; Και γιατί από την Αυστραλία οι Κρητικοί εκπροσωπήθηκαν από ένα και μόνον Σύλλογο, που έχει για Πρόεδρο …. "αυτόν που έχει τη σφραγίδα στην κωλότσεπη", όπως καταγγέλλεται! Επίσης θα ήθελαν να μάθουν ποιός ακριβώς είναι ο Προϋπολογισμός του ΠΑΣΚ, αλλά και ποιές είναι οι επαγγελματικές δραστηριότητες του κ. Αεράκη.
Γιατί από το Συνέδριο εξοστρακίστηκαν οι Κρητικοί της Αμερικής και του Καναδά; Υπήρχε ιδιαίτερος λόγος για αυτή την «περίεργη» συμπεριφορά; Γιατί απουσίαζαν η «Ομόνοια», η «Αριάδνη», οι «Cretans Of Houston», η «Cretan Association of Atlanta» και τόσοι άλλοι ισχυροί Συλλόγοι; Γιατί όντως υπήρξαν πολλές οι ενστάσεις (κυρίως των Καναδέζων) για την συγκεκριμένη διοργάνωση και τους φόβους για εκφυλισμό της σε απλή κομματική φιέστα. Εάν ο κ. Αεράκης αγνοεί τους πολυμελείς Συλλόγους Κρητικών της Αμερικής και Καναδά, να του στείλουμε ονόματα και διευθύνσεις ….. μπας και τους γνωρίσει ….. ώστε να «ζητήσει» την παρουσία τους, εάν ξαναχρειαστεί. Γιατί χωρίς τους επίσημους Συλλόγους των Κρητικών Αμερικής και Καναδά, γίνεται; Δε γίνεται!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :