Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Ξεδιπλώνει το σχέδιό του ο πρώην «καταλληλότερος»!...!

Επιτέλους άρχισαν να φαίνονται οι πτυχές του «σχεδίου Καραμανλή». Στόχος του σχεδίου, η όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση της «επιστροφής» του. Αφήνουν τον «Αντώνη και τους φίλους του» να επιδίδονται σε ασκήσεις περιχαράκωσης και οι νεοκαραμανλικοί να απεργάζονται ελεύθεροι, σχέδια αποκατάστασης, του «σάπιου φρούτου» που λέγεται Καραμανλής. Ο πρώην αισθάνεται «πολιτικά διωκόμενος»! Έτσι λέει στους βουλευτές που τον επισκέπτονται καθημερινά στο γραφείο του, στην πλατεία Μαβίλλης. Έβγαλε από τη μέση τη Ντόρα και προώθησαν οι σκανδαλιάρηδες κολλητοί του, με πάθος, στην προεδρία της ΝΔ, τον «Αντώνη και τους φίλους του», ως ευκολότερα διαχειρίσιμα «χαρτιά».
Στη ΝΔ υπάρχει θέση μόνο για ένα «ισχυρό χαρτί» και αυτό είναι ο πρώην, γνωστός και ως «κάθαρμα » στη Γαλλία, αλλά και κλειδοκράτορας του κόμματος, στο εσωτερικό της Νέας ΝΔ. Ο Καραμανλής πριν μιλήσει θα έχει κατοχυρώσει όλα τα ισχυρά πόστα του κόμματος. Για να βγει έπειτα "απελευθερωμένος" και να δώσει την δική του εκδοχή για την καταστροφή της χώρας, κατά την διάρκεια της «επάρατης πενταετίας» του.
Η αυτοκριτική της Νέας ΝΔ έχει ήδη απενοχοποιήσει τη νεοκαραμανλική πενταετία και το έδαφος προετοιμάζεται και για την μεγάλη επιστροφή του «ισχυρού χαρτιού», όχι ως εξομολογούμενος, αλλά υποστηρικτής του "μεγάλου έργου"(!) που άφησε πίσω του ο πρώην καταλληλότερος!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :