Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Ποιός από τους δύο λέει την αλήθεια;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
έντονη κινητικότητα για τις Περιφερειακές εκλογές στην Κρήτη..
Συνάντηση με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είχε στο Ηράκλειο ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Γιάννης Πλακιωτάκης στην οποία παραβρέθηκαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης , ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Παναγιωτόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γρηγόρης Ροκαδάκης.
Στην συνάντηση αυτή μεταξύ των άλλων συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης του προεκλογικού αγώνα και συγκρότησης του ψηφοδελτίου..
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ
Σάββατο, 14 Αυγούστου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Βουλευτής Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης για θέματα Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, σχετικές με δημοσιεύματα του Τύπου της Κρήτης για τις ........

....... Αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αμέσως μετά την εορτή της Παναγίας έχει προγραμματιστεί συνάντησή μου με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα.
Μετά τη συνάντηση αυτή θα γίνουν ανακοινώσεις σχετικά με την εκλογή Περιφερειάρχη Κρήτης στο πλαίσιο των Αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου .
Από την πλευρά μου, επαναλαμβάνω, για μια ακόμη φορά, ότι είμαι στη διάθεση του Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και ολόκληρου του Κρητικού Λαού για να προσφέρω για το κοινό καλό από οποιαδήποτε θέση της δημόσιας ζωής μου ζητηθεί».
ΣΧΟΛΙΟ:ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ....
ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ...
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ¨ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ¨ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ !!!
Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ...
Η Ο ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ....ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!!
/ / oparapolitikos / /

Δεν υπάρχουν σχόλια :