Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Να φυγουν λοιπον οι Φον Φουφουτοι


Καλησπέρα πατριώτες!!
Μην νομίζετε ότι σας ξέχασα αλλά έπρεπε να ταξιδέψω και σήμερα επικοινωνώ μαζί σας από τα Εμιράτα που και αυτά έχουν ψιλομπατηρησει σαν και εμάς παρά τα πετροδολάρια με τα οποία χτίσαμε μέχρι και πίστες για χειμερινό σκι πάνω σε αμμόλοφους………….
Αυτά είχαν δει και ζήλεψαν οι δικοί μας και καταντήσαμε να έχουμε πρωθυπουργό αυτό τον ψηλό τον φον φουφουτο του ΔΝΤ μαζί με τους άλλους δυο κουτόφραγκους που τον συνοδεύουν...
Και όλα αυτά γιατι?ΟΧΙ δεν έφταιγε η παράταξη μας,που τώρα άλλαξε αρχηγό και όνομα,έφταιγε το Πασοκ και τα μισιτα δεκανικια του που μας κουβαλισαν το μνιμονιο και αυτους τους φουφουτους…..
Ουτε και για το βατοπαιδι δεν φταιμε,οπως ειπε ο Αρχηγος μας,ολα ειναι κατασκευασματα του Πασοκ….
Ε ΟΧΙ λοιπον προτιμαμε τα εγχώρια προιοντα,τους Ελληνες πατριώτες οπως ο ηγέτης μας!!Θα δωσουμε μαχη λοιπον κοντρα στο μνημονιο ,τους κουτοφραγκους το ΠΑΣΟΚ και τα δεκανικια του για τη μεγαλη νικη της ......

...... παραταξης μας στις εκλογες του Νοεμβριου.
Ολα αυτα βεβαια ,για τον θριαμβο στις εκλογες τα οργανωνει η ηγετικη μας ομαδα που οπως ειδατε στο προηγουμενο κειμενο του αναλυτη δεν ειναι πια η ιδια…Στην θέση του μεγαλου συνδικαληστη,πατριωτη και αγωνιστη της παραταξης ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ ειναι πλεον ο εκπροσωπος μας ο κοκκινος Πανος.
Και τι εγινε ο αγωνιστης Γιαννης Μανωλης?Λεγεται δυστυχως οτι αυτον ζητησε ο Κωστακης ο κροκοδειλος για μεσημεριανο και ο προεδρος μας του τον προσφερε αμεσως χωρις δισταγμο.Ο αγωνιστης Γιαννης ομως εφυγε τρεχοντας για να γλυτωσει απο τα σαγονια του Κωστακη και κρυβεται,οπως λεγεται,σε κρυψωνα του Παλαιοκωστα μαζι με τους δυο Αντιπροεδρους!
Το προβλημα ομως τωρα διογκωνεται γιατι με την προσχωρηση του Κοκκινου Πανου στην Ηγετικη ομαδα χρειαστηκε το κομμα μας αναπληρωτη εκπροσωπο που βεβαιως ο Ηγετης μας βρηκε αμεσως.Ειναι της ιδιας παρεας και ιδεολογιας με τον Χρυσανθο και το Φαιλο αλλα λεγεται Βασσιλικη Τζοτζολα και ειναι γυναικα…..(και τι κακοιχο ονομα θεε μου).Οι κακεντρεχεις μεσα στο κομμα ειπαν αμεσως οτι ειναι ‘’ ενα νεο φρουτο του αντωνη με ημερομηνια ληξης’ αλλα ο Ηγετης μας διεταξε να συλλαβουν αυτους που τα λενε αυτα και να τους προσφερουν στον Κωστακη τον κροκοδειλο για γευμα…
Υπαρχει ομως θεμα γιατι αυτοι που λενε τις κακιες ειναι ανθρωποι του Κωστακη και ετσι του προτειναν να ζητησει απο τον Ηγετη μας την ΤΖΟΤΖΟΛΑ για μεσημεριανο…
‘Αν δεν μπορεις να μου βρεις τον Μανωλη φερε μου την Τζοτζολα για γευμα’ φωναξε ο Κωστακης και ολοι στη Ρηγιλης παγωσαν….Πολλοι ειναι αυτοι που λενε οτι ολα αυτα ειναι δακτυλος του κοκκινου Πανου για να την ξεφορτωθει και αλλοι οτι ειναι δακτυλος των ιερεων του κομματος Φωτεινης και Παπακωστα για να μην τους φαει η ΤΖΟΤΖΟΛΑ την θεση στην ηγετικη ομαδα…..
Παρα την κριση αυτη ομως ειμαστε ολοι αισιοδοξοι οτι το κομμα μας κερδιζει καθημερινα το χαμενο εδαφος και η νικη θα ειναι μεγαλη!!!
Ο Αναλυτης
Να φυγουν λοιπον οι Φον Φουφουτοι
Να τελειωσει το μνημονιο τωρα και να αξιοποιησουμε την ακινητη περιουσια του κρατους χωρις να την πουλησουμε οπως προτεινε ο Ηγετης μας πολυ σοφα!
Να πανε σπιτι τους το ΠΑΣΟΚ και τα μισιτα δεκανικια!!
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!
ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟ!!!
ΝΕΑ POL.AN + ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕς (όπως ο γνωστος τραγουδιστης και υποψηφιος περιφερειαρχης μακεδονιας και ο υποψηφιος δημαρχος θεσσαλονικης γνωστος και ως ‘δεν υπαρχει τριτο προσωπο στο διαζηγιο μου’)
Ο Αναλυτης ξανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :