Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Άγριος καβγάς Χατζημαρκάκη - Πετσάλνικου

Σοβαρό,τηλεφωνικό,επισόδειο μεταξύ του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου και του κρητικής καταγωγής Ευρωβουλευτή Γιώργου Χατζημαρκάκη, βάρυνε την ατμόσφαιρα,λίγο πριν την κάθοδο του πρωθυπουργού στον Άγιο Νικόλαο, για το Παγκόσμιο Συνέδριο Κρητών. Ο Γιώργος Χατζημαρκάκης διαμαρτυρήθηκε έντονα για το περιεχόμενο πρόσφατης συνέντευξης του Προέδρου της Βουλής, όπου ανέλυε το σκεπτικό της Κυβέρνησης για άνευ όρων ενίσχυση και στήριξη της ελληνικής οικονομίας, από τους απόδημους. Ο Χατζημαρκάκης τόνισε στον Πρόεδρο πως οι απόδημοι της διασποράς θέλουν ξεκάθαρο πλαίσιο για να συμβάλουν με τα χρήματα τους. 
Ο κ. Πετσάλνικος απάντησε στον Γερμανό Ευρωβουλευτή με εκφράσεις πεζοδρομίου. Για περίπου μισή ώρα ΄΄στόλιζε΄΄ τον Χατζημαρκάκη, με διάφορα κοσμητικά επίθετα πολύ χαμηλού επιπέδου.  Ο Ευρωβουλευτής δεν πίστευε πως αυτός που του μιλούσε ήταν ο πρόεδρος της Βουλής......
Δεν ξέρουμε αν θα έχει συνέχεια η αντιπαράθεση των δύο ανδρών και στο συνέδριο των αποδήμων αλλά ο Χατζημαρκάκης, που έχει δείξει και στο παρελθόν πως δεν ΄΄μασάει΄΄ με παλαιοκομματικούς "τσαμπουκάδες" τύπου Πετσάλνικου το φυσάει και δεν...κρυώνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια :