Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

O Σαμαράς βοήθησε το ΠΑΣΟΚ το '93 και το '95 - Σκληρή απάντηση Καρατζαφέρη στις αναφορές του Αρχηγαντώνη για "εξαπτέρυγα" (video)

Σκληρή δήλωση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά έκανε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Απαντώντας στην κατηγορία που του απέδωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ., ότι ουσιαστικά είναι εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ, ο Καρατζαφέρης προχώρησε σε μια ιδιαίτερα αιχμηρή δήλωση. Θύμισε ότι ο Σαμαράς έριξε την Ν.Δ. το '93 φέροντας το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, ενώ το '95 ψήφισε τον Στεφανόπουλο, χαρίζοντας δέκα χρόνια κυβερνητικής θητείας στο ΠΑΣΟΚ. Όπως, και να το κάνουμε, αυτή είναι η αλήθεια. Ο Σαμαράς, πριν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ν.Δ. και να γίνει αρχηγός της, είχε φροντίσει να βάλει πλάτη κανά - δυο φορές στο ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς, αυτό δεν αλλάζει. Είναι μια πραγματικότητα που έχει καταγραφεί στην ιστορία.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, αξίζει να δούμε το πλήρες κείμενο της δηλώσεως Καρατζαφέρη. «Ο κ. Σαμαράς χρησιμοποίησε τη φράση «εξαπτέρυγα». Προφανώς, κρίνει εξ' ιδίων τα αλλότρια, όταν ως εξαπτέρυγο έριξε την κυβέρνηση της Ν.Δ. με κεφάλαια τα οποία ακόμα δεν μας έχει γνωστοποιήσει. Επίσης, ως εξαπτέρυγο το 1995, όταν ψήφισε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που ήθελε ο Α. Παπανδρέου, δίνοντας την ευκαιρία στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. να μείνει 10 χρόνια στην εξουσία. Εμείς αγωνιστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια για να πέσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. απ' την εξουσία. Ο κ. Σαμαράς προφανώς βρίσκεται σ' ένα πανικό ενόψει Συνεδρίου. Ψηφίσαμε ό,τι οι Ευρωβουλευτές του στο Ευρωκοινοβούλιο. Ψηφίσαμε, ό,τι ο ίδιος, πηγαίνοντας στις Βρυξέλλες και παρακαλώντας τον κ. Μπαρόζο, τον κ. Όλι Ρεν αλλά και την κα Αγγέλα Μέρκελ, να βοηθήσουν με το μνημόνιο την Ελλάδα. Ο κ. Σαμαράς προφανώς φοβάται» (πηγή: παραπολιτικά).

Δείτε παρακάτω βίντεο με απόσπασμα από τις δηλώσεις Καρατζαφέρη...

Δεν υπάρχουν σχόλια :