Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Δύο ξένοι στην ίδια ...παράταξη.!

Κύριε Πρόεδρε και αρχηγέ της Νέας Δημοκρατίας και συ κύριε υπαρχηγέ, μην το ...παλεύετε και τόσο πολύ. Δεν πρόκειται ποτέ να μπείτε στους ρόλους του ανεπαρκή Γιωργάκη Παπανδρέου και του κύτους Θεόδωρου Πάγκαλου.
Αυτή τη χαρά δεν θα τη νιώσετε ποτέ.!
Αν οι πολιτικές σας φιλοδοξίες φθάνουν έως εκεί, πλανάσθε πλάνην οικτράν.
Πλανάσθε, διότι προφανώς ξεχνάτε ότι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχουμε όλοι εμείς.
Όλοι εμείς που πονέσαμε γι' αυτή την παράταξη, την ώρα που εσείς την χρησιμοποιούσατε και την αντιμετωπίζατε πάντα ως ένα... σκαλοπάτι για να ικανοποιήσετε στο έπακρον τις πολιτικές σας ορέξεις.
Όλοι εμείς που πονέσαμε γι΄αυτήν την παράταξη, δεν θα σας το επιτρέψουμε - για άλλη μια φορά - να την αντιμετωπίσετε δίκην ..."δρυός πεσούσης".
Πάρτε το χαμπάρι. Είστε δύο ξένοι, που οι συγκυρίες το έφεραν να συναντηθείτε στην ίδια ...παράταξη.
Και φταίμε εμείς γι' αυτό.!
Φταίμε εμείς, γιατί ως Έλληνες - είθισται - να ξεχνάμε πολύ εύκολα.
Ξεχνάμε τα ..."εργα και τις ημέρες" σας, λες και πέρασαν αιώνες και πέσαμε σε συνεχή χειμερία και θερινή πολιτική λήθη.
Αφού ..."φάγατε" τα μούτρα σας με την ΠΟΛΑΝ και το ΚΕΠ αντίστοιχα, επανακάμψατε ως

όψιμοι και άφθαρτοι εθνοσωτήρες, ενώ προσπαθείτε ανεπιτυχώς να μας πείσετε ότι προέρχεσθε από πολιτική ... παρθενογέννηση.
Κατηγορείτε τους πάντες εντός και εκτός Νέας Δημοκρατίας, αλλά φαίνετε πως τους ευατούς σας δεν τους είδατε ποτέ στον καθρέφτη.
Κάνετε λόγο για ..."βαρίδια" της παράταξης, ενώ σκοπίμως αποφεύγετε να κοιτάξετε προς τα ...πίσω ακολουθώντας το παράδειγμα της γυναίκας του Λωτ.
Αν γυρνούσατε πίσω, σίγουρα θα βλέπατε πως τα μεγαλύτερα ..."βαρίδια" είστε εσείς οι δύο.
Εσείς.! Οι δύο ξένοι.!
Ομολογώ όμως, πως το ...μάθημα τα μάθατε πολύ καλά.
Έχοντες υπ΄όψιν σας και γνωρίζοντες πολύ καλά ότι "ο λύχνος του σώματος είναι ο οφθαλμός" αποφεύγετε να κοιτάξετε πίσω στο παρελθόν σας, ενώ η συνείδησή σας, σας προειδοποιεί:
"...Μην περιβλέψεις οπίσω σου δια να μη απολεσθείς..."
Ως ξένοι στην ίδια παράταξη έχετε κι΄ ένα πιο σοβαρό κοινό σημείο, το οποίο αξίζει τον κόπο να το επαναφέρουμε στη μνήμη, για όσους δεν επιθυμούν να ευρίσκονται μονίμως σε κατάσταση ηθελημένης πολιτικής λήθης.
Εκτός από τον Ελληνικό λαό, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ, προδώσατε τους αρχηγούς σας.
Ο μεν πρώτος - ως ευεργετηθείς - εις ένδειξιν αχαριστίας πρόδωσε και έριξε την κυβέρνηση του "ευεργέτη" του, επαναφέροντας το ..."αφθαρτο" Πασοκ στην εξουσία, τα αίσχη του οποίου θα πληρώνουμε για πολλές γενιές ακόμη, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στην ...αγκαλιά του ΔΝΤ.
Ο δε δεύτερος - πέραν των άλλων - ομοίως πρόδωσε την εμπιστοσύνη, αλλά και την υπόσχεση πολιτικής στήριξης που έδωσε προς τον αρχηγό της παράταξης σε ένα γεύμα με φόντο την ακρόπολη.
Το θυμάσαι ψευτοπολιτικάντη;
Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα.
Ραντεβού τον Νοέμβρη...


Δεν υπάρχουν σχόλια :