Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ο Κιλτίδης, έχει ζητήσει την κατ' αντιπαράσταση κατάθεση στην επιτροπή με τον Κοντό

Mετά την επιστολή Κοντού, ο πρώην Υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Κώστας Κιλτίδης, έχει ζητήσει από τον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση του Βατοπεδίου κ. Μπεντενιώτη, την κατ' αντιπαράσταση κατάθεση στην επιτροπή με τον κύριο Κοντό. Η άνανδρη στάση Κοντού, με την επιστολή που έστειλε την τελευταία στιγμή στην επιτροπή, έχει εξοργίσει τον πρώην υφυπουργό.
Η γκάφα της επιστολής εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κύριο Κοντό. Ο πρώην υπουργός εμφανίστηκε στο MEGA και δεν μπορούσε να ......

....... συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την συγκεκριμένη γκάφα του, ούτε καν αρθρώνοντας μια σωστή κουβέντα!
Η επιστολή της τελευταίας στιγμής, μόνο θετικό αντίκτυπο δεν είχε για τον πρώην υπουργό. Όποιος παρακολούθησε τηλεόραση το αντιλήφθηκε αμέσως. Τον έκραξαν όλοι, μα όλοι! Έκραξαν την πρακτική, έκραξαν τη στάση του καρφώματος συναδέλφων την τελευταία ώρα. Έκραξαν την πολιτική συμπεριφορά...
ΥΓ. Εμείς σας έχουμε ενημερώσει ότι οι εξεταστικές κινούνται βάσει παρασκηνιακών συμφωνιών μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.  Ειδικά για τον Μεγαλοηγέτη Σαμαρά "δημιουργούν" αφορμές διώξεων και εκαθαρίσεων στο εσωτερικό του κόμματος. Πας μη αρεστός εμπλέκεται με περίεργους έως τυχοδιωκτικούς τρόπους σε σκάνδαλα και υποθετικά σενάρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :