Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Οι σαμαρικές λίστες της αυτοκάθαρσης και της αυτοϊκανοποίησης περιτριγυρίζουν το διαδίκτυο

Κόλαση η Ρηγίλλης!
Τι το ήθελε ο αρχηγός και μίλησε για αυτοκάθαρση; Δεν τόραβε καλύτερα; Πάνε κι’ έρχονται σήμερα οι λίστες των εκκαθαρίσεων στο διαδίκτυο. Ο καθένας προσθέτει και από ένα όνομα. Όποιον δε γουστάρει... Σε λίγο θα έχουν διαγράψει τη μισή ΝΔ με το σκεπτικό ότι πλήγωσαν τον αρχηγό Αντώνη, την παράταξη και την Ελλάδα. Πολύ θλιβερό να πληγώνεις ολόκληρο πρόεδρο!
Στη σκέψη βλέπετε των περισσοτέρων φανατικών οπαδών του αρχηγού … Αντώνης, παράταξη και Ελλάδα … ταυτίζονται! Ένα και το αυτό με το κέντρο του σύμπαντος! Και μην τολμήσετε να το αρνηθείτε γιατί θα βρεθείτε και σεις σε καμιά λίστα και ένα Θεός ξέρει πότε και πως θα ξεμπλέξετε. Εάν δεν έχετε καεί εν τω μεταξύ στην κομματική πυρά της Νέας Άνοιξης.
Προσέβαλες το φιλότιμό μου ρε! Να καείς στην πυρά της Νέας Ρηγίλλης, του Λαζαρίδη και της κολάσεως. Περιέργως στη νέα υπερπατριωτική ιδεολογία της νέας ΝΔ δεν έχει ακόμα λάβει κεντρική θέση ο Παράδεισος. Που θα πάει σε λίγο θα το αντιληφθούν και ποιος τους σταματά. Θα ξεπεράσουν το ΠΑΣΟΚ σε υποσχέσεις. Θα συμφέρει ο Αντώνης! Οι εκλεκτοί του αρχηγού θα καπαρώνουν πρώτο τραπέζι πίστα στις εύφορες κοιλάδες της εξωγήινης Ελλάδας που βρίσκεται στο κέντρο του δεξιού Παράδεισου! Στον αριστερό θα πηγαίνουν όσοι δεν είναι δεξιοί, αν και δεν προβλέπεται να πηγαίνουν πολλοί εκεί, γιατί δεν αγαπάνε τον Αντώνη και δεν ακολουθούν τον αξιακό κώδικα της παράταξης που συμπυκνώνεται στο σύνθημα «Ελλάς-Ελλάς Αντώνης Σαμαράς».
Είναι να μην σε βάλουν στο μάτι τα τσιράκια και τα λιβανιστήρια του προέδρου. Την κάτσατε τη βάρκα έτσι και σας πάρουν χαμπάρι! Δεν ξεκολλάτε με τίποτα. Σας τάλεγα εγώ να βγείτε στους δρόμους και να φωνάζετε «Ελλάς-Ελλάς Αντώνης Σαμαράς» και σεις με κοροϊδεύατε και μου κάνατε ρίμα με το «Αγελάς». Τώρα είναι να γελάς! Θα δείτε τι έχετε να πάθετε. Ήδη οι πυρές άναψαν στο προαύλιο της Ρηγίλλης … και να ξέρετε ότι «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :