Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Ο Μητσοτάκης ζητά να καταθέσει στην εξεταστική για Siemens

Σε μείζον ζήτημα για τη Νέα Δημοκρατία πρόκειται να εξελιχθούν τα σκάνδαλα. Είναι γνωστόν ότι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών είναι της Siemens. Κάποιοι πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να το υποβαθμίσουν με τη μέθοδο της σκηνοθετημένης υπερεκτίμησης κάποιων παραμέτρων ή περιθωριακών παραπτωμάτων που συνδέονται με την Siemens. Όπως έκαμαν και με τα 100 χιλιάρικα του Παυλίδη, ενώ την ίδια στιγμή πέρασε στο απυρόβλητο η μεταφορά 1 εκατομμυρίου "μαύρων" ευρώ στα ταμεία του Πασόκ, μέσω Τσουκάτου. Το πείραμα πέτυχε. Ο κόσμος δεν κοίταξε τα μαύρα εκατομμύρια που μπήκαν στα κόμματα αλλά τα 100 χιλιάρικα. Οπότε γιατί να μην ξαναρολάρει το ίδιο σκηνικό; Αντί να πάει η συζήτηση στα μαύρα ταμεία Πασόκ και ΝΔ, θα πάει …. ψυγεία!
Αν ρωτήσετε έναν οποιοδήποτε πολίτη για τις σχέσεις κομμάτων και Siemens θα σας πουν ότι τα πολλά τα έφαγαν το Πασόκ και η ΝΔ (με ταμία τον Βαρθολομαίο). Η επιχείρηση «κουκούλωμα της μίζας» απαιτεί υψηλό θόρυβο με πολλά ντεσιμπέλ παραπληροφόρησης και χειραγώγησης. Άρα είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, ολόκληρο το σκάνδαλο να υποπέσει σε ομοβροντία αποπροσανατολισμού. Το σκάνδαλο θα επιχειρηθεί να εξευτελιστεί σε αποδείξεις για γεύματα, καφετιέρες, τηλεφωνάκια και ταξιδάκια!...!
Ο Μητσοτάκης σε ανύποπτο χρόνο έχει καταγγείλει την Siemens ως κύρια υπαίτια για την πτώση της κυβέρνησής του. Η σκανδαλώδης δηλαδή δράση της εταιρείας ξεκινά από πολύ παλιά για να εξευτελιστεί σε πρόσφατα ταξιδάκια. Ο ψηλός φέρεται αποφασισμένος να καταθέσει στην εξεταστική. Λέγεται μάλιστα ότι τώρα έχουν συγκεντρωθεί και συγκεκριμένα στοιχεία αλλά και καταγγελίες για συγκεκριμένα πρόσωπα. Κυκλοφορεί ότι τώρα υπάρχουν χαρτιά και ντοκουμέντα. Σύντομα θα αποδειχτεί αν πρόκειται για φήμες ή πάμε σε ντόμινο εξελίξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :