Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Επίθεση Ταρζάν στον Μπόμπολα

Έχετε προσέξει ότι τα μέσα ενημέρωσης συμφερόντων Μπόμπολα βρίσκονται σε διαρκή σύγκρουση με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο; Στην μεταξύ τους διαμάχη φαίνεται ότι μέχρι στιγμής κερδίζει ο Μπόμπολας κυρίως μέσω των blogs και sites που βρίσκονται κοντά στο Θέμο Αναστασιάδη. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, κυρίως από την εποχή με τις μαύρες σακούλες και τα ροζ dvd του Ζαχόπουλου, κολλητού του Καραμανλή.
Η κόντρα αυτή δίνει πλήθος στοιχείων και σε εμάς τους μη μυημένους στον κόσμο των κρατικοδίαιτων συμφερόντων και των πραγματικών οικονομικών σκανδάλων. Δημοσιεύουν δηλαδή στοιχεία και ντοκουμέντα για πράγματα που θα ήταν αδύνατο να μάθουμε εάν δεν υπήρχαν οι παρασκηνιακές συγκρούσεις τους.
Σε αυτή την κατηγορία υπάγεται και η δριμεία επίθεση Ταρζάν ενάντια στον Άκτορα του Μπόμπολα μέσω του άρθρου :«Αυτές είναι οι εταιρείες που έκοψαν την Ελλάδα στην μέση», όπου υπονοούνται οι εγκληματικές παραλείψεις στα κατασκευαστικά έργα και η στημένη υπερκοστολόγησή τους για να κερδίσουν κάποιοι υπέρογκα ποσά που δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές προδιαγραφές του έργου. Σε ολόκληρη την Ελλάδα βλέπουμε να πέφτουν κομμάτια από γέφυρες και να βουλιάζουν πανάκριβοι δρόμοι. Στο άρθρο επισημαίνεται επίσης ότι «επικρατεί πανικός στις τάξεις των κατασκευαστικών εταιρειών εν αναμονή του πορίσματος για την φονική κατολίσθηση στην κοιλάδα των Τεμπών».
Οι εταιρείες που έχουν αναλάβει το έργο της παράκαμψης των Τεμπών και επεδίδοντο στις περίφημες ανατινάξεις στον ορεινό όγκο του Κισσάβου είναι οι εξής: ...
«Hochtief PPP Solutions GmbH» (35%),
«Άκτωρ Παραχωρήσεις Α.Ε.» (20%)-των συμφερόντων του εκδότη των εφημερίδων «Έθνος» και «Πρώτο Θέμα» κ. Γιώργου Μπόμπολα,

«J & B Άβαξ Α.Ε.» (16,25%), συμφερόντων του Δάκη Ιωάννου «Vinci Concessions S.A.» (13,75%),

«ΑΕΓΕΚ» (10%) συμφερόντων Μαρούλη

«Αθηνά ΑΤΕ» (5%) που ελέγχεται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό της από τον επιχειρηματία Δάκη Ιωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :