Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Σύστημα Σαμαρά εναντίον ... Σπηλιωτόπουλου

Για αρκετές μέρες, μόλις άκουγε κάτι στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις, για τον ΕΟΤ ο Μαρκόπουλος , έπαιρνε κατευθείαν τηλέφωνο για να παρέμβει και να στηρίξει το «έργο» του. Ανύπαρκτο και κοστοβόρο φυσικά. Αλλά το είδε "πατριωτικά" μια και έπρεπε να δίνει εξετάσεις και στον Αντωνάκη, αφού το παίζει στρατηγός του. Υπόθεση … «καθαρό κούτελο»!
Η κυβέρνηση πήρε την απόφαση (και πολύ καλά έκανε) να κλείσει γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό, που κόστιζαν πολλά εκατομμύρια ευρώ και δεν απέδιδαν όπως έπρεπε μια και ήταν γεμάτα κηφήνες. Ο Μαρκόπουλος θεώρησε φυσικό να παρεμβαίνει σε κάθε εκπομπή για να καταγγείλει την «κυβερνητική αναλγησία»!
Στην πραγματικότητα ο Μαρκόπουλος υποστήριζε τους κολλητούς του που είχε διορίσει στα 28 γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό, με τριετείς ολόχρυσες συμβάσεις! Οι περισσότεροι από αυτούς τους κηφήνες έπαιρναν μισθούς .. . χρυσαφένιους. 6.000 ευρώ και βάλε το μήνα! Για να κάνουν δημόσιες σχέσεις για την εκάστοτε ηγεσία του ΕΟΤ!!! Εκτός από το ζεστό χρήμα, ευνοούνταν και με άλλες πολυτέλειες, όπως:πολυτελέστατες κατοικίες, πανάκριβες δεξιώσεις, λιμουζίνες και άλλα ευεργετήματα. Καταργώντας τις υπηρεσίες είναι φυσικό να «πετάγονται στο δρόμο» οι ευνοούμενοι του Μαρκόπουλου.
Πάνε οι λιμουζίνες, πάνε οι βίλες, πάνε τα χιλιάδες ευρώ …. των κολλητών.
Ερώτημα είναι αν τα περισσότερα συμβόλαια υπεγράφησαν επί υπουργίας Σπηλιωτόπουλου ή Μαρκόπουλου. Οι αντιδράσεις του Μαρκόπουλου δείχνουν ότι είναι δικά του παιδιά. Προσπαθούν όμως κάποιοι να αποσύρουν τον Κώστα Μαρκόπουλο από το προσκήνιο γιατί εκτέθηκε υπερβολικά και σχεδόν κάηκε και να τα φορτώσουν όλα, στον Άρη. Ο Άρης προς το παρόν δεν αντιδρά γιατί έχει καταλάβει την παγίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :