Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Καθημερινό «μπρίφινγκ» ξεκινά η Μπακογιάννη....


Με καθημερινή ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου κλιμακώνει η Ντόρα Μπακογιάννη την εκστρατεία για την εκλογή της στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, δέκα ημέρες πριν στηθούν οι κάλπες. εκπρόσωπός της ορίστηκε ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Γιάννης Οικονόμου.
Κατά τη σημερινή, πρώτη, συνάντηση, ο Γ. Οικονόμου κράτησε ψηλά το θέμα της προσωπικής επίθεσης που δέχτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη μέσω δημοσιεύματος του Κυριακάτικου Τύπου. Υποστήριξε ότι το "σύστημα ΠΑΣΟΚ" δεν θέλει την εκλογή της βουλευτή Α' Αθήνας στην προεδρία του κόμματος. Εμμέσως πλην σαφώς έριξε το γάντι στον Αντώνη Σαμαρά, να πάρει θέση, καλώντας όλους -εντός και εκτός της Ν.Δ. να καταδικάσουν τις χυδαίες, όπως τις χαρακτήρισε, επιθέσεις. Με αφορμή το περιστατικό δήλωσε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη "κάθε άλλο παρά στηρίζεται σε μηχανισμούς", αλλά αντιθέτως στηρίζεται σε ανθρώπους με διαφορετικές αφετηρίες.
Ο εκπρόσωπος της υποψήφιας προέδρου σημείωσε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη έχει καταθέσει πρόταση για ντιμπέιτ με τον Αντώνη Σαμαρά και περιμένει απάντηση. Προανήγγειλε ανατροπές στις δημοσκοπήσεις, λέγοντας ότι η η δυναμική της υποψηφιότητας Μπακογιάννη θα αποτυπωθεί και σε έρευνες το επόμενο διάστημα.

Όπως ανακοινώθηκε, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ντόρας Μπακογιάννη θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή στις 7:30, στην πλατεία Κοτζιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :