Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Παιδιά! Δεν σας φταίνε τα «blogs της Ντόρας»! Ηρεμήστε!

Επίθεση δέχονται τις τελευταίες μέρες τα «blogs της Ντόρας» από δεξιά ιστολόγια. 
Ειρωνείες, άδικες συκοφαντίες και υπόνοιες για χρηματισμούς, χωρίς τίποτε από αυτά να ισχύει και … 


το ξέρουν πολύ καλά! Προς τι λοιπόν το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; 
Αφού είναι ανυπόληπτα και δεν τα διαβάζει άνθρωπος γιατί τόσο ενδιαφέρον ; Tη στιγμή μάλιστα που τα περισσότερα από αυτά τα blogs έχουν κλείσει κάτι που επίσης γνωρίζουν πολύ καλά. 
Τώρα αν κάποιοι θεωρούν ότι θα έπρεπε με κάποιο αυτοματισμό όλα τα blogs που υποστήριξαν τη Ντόρα να περάσουν στα χέρια της Συγγρού, αυτό μάλλον είναι κάπως δύσκολο γιατί οι διαχειριστές αυτών των blogs ούτε υπάλληλοι ήταν, ούτε φερέφωνα και αυτή είναι η αλήθεια, όσο και αν νομίζουν ότι υπήρχε μια κάποιου κεντρικού τύπου διαχείριση! 
Η πραγματικότητα είναι ότι κυριολεκτικά ελεύθερα υποστήριζαν την Δημοκρατική Συμμαχία. Στον ελεύθερό τους χρόνο μερικά παιδιά ασχολούνταν με την ιστολογική υποστήριξη της Συμμαχίας και της Ντόρας Μπακογιάννη με δική τους θέληση, προσωπική προσπάθεια και δικούς τους κωδικούς. 
Ήδη και τότε υπήρχαν μεγάλες διαφορές ως προς την ιδεολογική τοποθέτηση των ιστολόγων στα πλαίσια του Φιλελευθερισμού και του Κέντρου. Συστράτευση υπήρχε μόνο στο γεγονός ότι δεν ήθελαν να υπαχθούν σε μια Νέα Δημοκρατία υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά. Αρκετό για να βρεθούν πολλοί εθελοντές!
Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν να αφήσουν ήσυχα τα «blogs της Ντόρας» γιατί απλά υποστήριζαν τη Ντόρα, χωρίς να διατηρεί επάνω τους κάποιας μορφής κομματικού καθεστώτος. 
Λογικό λοιπόν είναι να διαφοροποιηθούν πάνω στο θέμα της συστράτευσης της Κεντροδεξιάς και του φιλοευρωπαϊκού μετώπου, που αποτελούν και τους κύριους στόχους αυτή τη στιγμή για την σωτηρία της χώρας. 
Τα «υπόλοιπα» θα τα δούμε μετά και ας μην χάνουμε περεταίρω δυνάμεις και χρόνο σε δευτερεύουσας σημασίας ιστολογικές και ιδεολογικές συγκρούσεις. 
Στο κάτω κάτω αν δεν θέλουν το αξιοπρεπέστατο 2,5% της Ντόρας, χωρίς διαφημίσεις και πολλά πολλά και εμείς δεν θέλουμε το ολέθριο 18% της Λαϊκής Δεξιάς, που κόστισε πάρα πολλά εκατομμύρια ευρώ. 
Οπότε να μην βαυκαλίζονται για τα blogs που δεν τα διαβάζει άνθρωπος. Τα είδαμε και τα δικά τους τα χαΐρια με τα blogs που τα διαβάζουν ολημερίς κι ολονυχτίς εκατομμύρια αναγνώστες! Και τι λοιπόν πως τα διαβάζουν; 18% πήραν και να καίει. Ή κάνω λάθος;

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Δεν κάνεις καθόλου λάθος! Πολύ σωστός!

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς έτσι!

Ανώνυμος είπε...

Οι νεοδημοκρατες νόμιζαν οτι επειδη ψηφίσαμε ΔΗΜΣΥΜ θα ερχόμασταν πισω στη ΝΝΔ σαν τα προβατα λογω Ντορας, αλλα κάνουν μεγάλο λάθος.

Λυπάμαι αλλα τους ακροδεξιούς της ΝΝΔ τους θεωρω πιο επικινδύνους απο τον Συριζα. Η σημερινή ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με το κέντρο και τον μεσαίο χώρο.

Επιτέλους ας καταλάβουν μερικοί οτι οι ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα.