Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ο Τράγκας φτιάχνει κόμμα για να συνεργαστεί με τον Καρατζαφέρη ή τον Καμμένο;

Γιατί κάνει άραγε κόμμα και μάλιστα "επαναστατικό" ο Τράγκας; Κάπου αποσκοπεί η κίνηση! Σίγουρα δεν πρόκειται για κουταμάρα όσο και αν προσπαθούμε, λόγω της ιδιοσυγκρασίας του δημοσιογράφου, να ....


αποδημήσουμε την κίνησή του.
Μπορεί επίσημα ο Τράγκας να λέει ότι πολεμά το εφιαλτικό μνημόνιο, το Δ' Ράιχ και τους υποστηρικτές του δια του φορέα που ιδρύει, έτσι ανακατώνεται με τα σκ...., όπως λέει ο ίδιος, η αλήθεια όμως είναι ότι με την κίνηση αυτή σκέφτεται να ενισχύσει τον ΛΑΟΣ που εξανεμίζεται από την επίθεση της Νέας Δημοκρατίας. Ο φίλος του Γιώργος Καρατζαφέρης κινδυνεύει να βρεθεί στο περιθώριο, για πάντα, έπειτα από την άρνησή του να συνεργαστεί με τη ΝΔ. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον Καρατζαφέρη στο 0,5% και χρειάζεται ενίσχυση. Σε αυτό αποσκοπεί τελικά ο Τράγκας. Ο φορέας του παρεμβαίνει στα τεκταινόμενα στην κεντροδεξιά πολυκατοικία, αν και γνωρίζει ότι το ΛΑΟΣ είναι πολύ δύσκολο να υπερβεί το πολυπόθητο 3%.
Υπενθυμίζουμε ότι και στις προηγούμενες εκλογές είχε ζητηθεί από τον Τράγκα να κατέβει στο Επικρατείας του ΛΑΟΣ και τότε αρνήθηκε και είχε δεχτεί ο Γιώργος Κύρτσος .
Πιέσεις δέχεται πάντως και από τον Καμμένο με τον οποίο δένει περισσότερο ως προς τα επαναστατικά ήθη. Και ο Καμμένος πιέζεται από την συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας και καθόλου παράξενο να δούμε τελικά τον Τράγκα στα ψηφοδέλτια του ΑΝΕΞΕΛ. Όπου έχει και σίγουρη έδρα και οι φιλίες είναι επίσης πολύ ισχυρές.
Τελικά να δούμε τι θα υπερισχύσει στις επιλογές του Τράγκα. Η φιλία ή τα έδρανα;

Δεν υπάρχουν σχόλια :