Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ο Μάνος έχει το υπουργείο στο τσεπάκι ακόμη και αν δε μπει στη Βουλή!

Ο Σαμαράς βάζει στο τσεπάκι του Μάνου το υπουργείο!
Όπως διαδίδουν τα παπαγαλάκια της Συγγρού και της Δράσης ο Μάνος θα βρίσκεται στην επόμενη κυβέρνηση ακόμη και αν δεν μπει στη Βουλή. Οπότε τρέξτε για ρουσφέτια! Του δίνουν ...


πόντους η Συγγρού και οι νταβατζήδες, γιατί ο Μάνος είναι το πραγματικό δεκανίκι του δικομματισμού…
Ελέγχεται πολύ πιο εύκολα, άρα τον προτιμούν περισσότερο από τα υπόλοιπα φιλελεύθερα κόμματα και δη το μόνο που είναι αναγνωρισμένο από την Ευρώπη και αυτό είναι η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη!
Γι’ αυτό και ξαφνικά έχει γίνει αντικείμενο λατρείας των δημοσκοπήσεων και της διαπλοκής, ο Μάνος που εμφανίζεται ως ο «ανανεωτής» του φιλελευθερισμού.
Έχει ήδη συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ (όπως και ο Σαμαράς!), αν και οι σοσιαλιστές συνάδελφοί του ποτέ δεν τον ανέχτηκαν. Κάτι ήξεραν!
Έντρομοι, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ βλέπουν ότι θα πρέπει να συνεργαστούν με την μόνη ευρωπαϊκή δύναμη της Ελλάδας που είναι η Δημοκρατική Συμμαχία.
Ειδικά ο Σαμαράς πανικοβάλλεται στην ιδέα να μπει η Ντόρα στη Βουλή και μάλιστα με ένα καλό ποσοστό, όπως είναι πλέον δεδομένο και για δικούς του προσωπικούς λόγους!
Οι δε νταβατζήδες τρέμουν στην ιδέα να δούνε τα δύο κόμματα της διαπλοκής και των μαύρων υπερχρεωμένων ταμείων να είναι υποχρεωμένα να συνεργαστούν με τη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία και πρωτίστως θα φέρει στο τραπέζι τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις για μεταρρυθμίσεις.
Κάτι που τρομάζει τους νταβατζήδες, οι οποίοι έχτισαν τις αυτοκρατορίες τους πάνω στα πήλινα πόδια των δανείων του ελληνικού κράτους και φυσικά δεν τολμούν να σκεφτούν την μεταρρύθμισή του και τον εξευρωπαϊσμό του!
Έχουν εθιστεί στον παρασιτισμό και την αντιπαραγωγιγκότητα του ελληνικού δημοσίου και εγγύηση της συνέχειάς του είναι μια νέα συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ αυτή τη φορά με συνεργάτη το Μάνο.
Μια από τα ίδια δηλαδή, απλά τα πρόσωπα θα αλλάξουν προς το χειρότερο!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο!