Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Δεν εκπροσωπούνται στη νέα Βουλή οι Φιλελεύθεροι με ποσοστό άνω του 6% !

Όλοι βλέπουν τώρα ότι ήταν λάθος η αδυναμία συνεργασίας των φιλελεύθερων δυνάμεων. Η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη με ποσοστό 2,5%, η ...


Δημιουργία ξανά του Τζήμερου:2% και η Δράση-ΦΙΣ, Μάνου-Βαλλιανάτου:1,5%, κατάφεραν συνολικά να ξεπεράσουν το 6%, χωρίς να εκπροσωπούνται όμως στη Βουλή. 
Σίγουρα δεν υπάρχουν μεγάλες ιδεολογικές αποκλίσεις μεταξύ των φιλελεύθερων κομμάτων και για λόγους προσωπικούς απέτυχε η συνεργασία τους! 
Ενδεχομένως κάποιοι να είχαν ως στόχο να εμποδίσουν τη Δημοκρατική Συμμαχία να εισέλθει στη Βουλή και κατάφεραν τον προσωρινό τους στόχο. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο διάλογος πρέπει να σταματήσει. 
Εκτός και αν βασικός στόχος τους είναι να μην εισέλθουν φιλελεύθεροι στη Βουλή, οπότε θα βρίσκουν πάντα δικαιολογίες και εμπόδια. 
Υπουργεία πάντως δεν βλέπω να παίρνουν, όσο και να τσιρίζουν! Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει πλέον καμιά δυνατότητα να το παίζει διαχειριστής της εξουσίας. Ο Σαμαράς απέτυχε τον στόχο του, οπότε οι φιλελεύθεροι να τα ξεχάσουν τα υπουργεία. που υποτίθεται είχαν στο τσεπάκι!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Οι κρατικοδιαιτοι επιχηρηματιες τα καταφεραν τελικα να εμποδισουν την εισοδο ενος φιλελευθερου κομματος στη βουλη πετοντας λασπη και σπεκουλα στη ΔΗ.ΣΥ και προοθωντας τον "ουρανοκατεβατο" Τζημερο και τον "αναγενημενο" Μανο.

Παντως δεν καταφεραν να περισωσουν τον δικοματισμο.