Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ευάγγ. Βενιζέλος:"Η συμπεριφορά του κ. Σαμαρά ... Δυστυχώς, δεν είναι αλαζονική. Είναι φοβική"

Όλοι άρχισαν να αναγνωρίζουν την αλαζονεία του Σαμαρά. Από αυτό εδώ το blog έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στην ... 


περίεργη συμπεριφορά και ψυχολογία του. Μας επιβεβαίωσε τελικά (επαυξάνοντας) ο ... Βενιζέλος. Με μια δήλωση καταπέλτη επιτέθηκε στον Σαμαρά για την άρνησή του να συμμετάσχει στο debate. Ο Σαμαράς φοβάται το διάλογο και τη δημοκρατία. Και σα να μην έφτανε αυτό, βγαίνει ο αυθάδης Μιχελάκης και με πύρινες δηλώσεις καταγγέλλει (ως συνήθως) τους άλλους για το «ναυάγιο» στη Διακομματική στο θέμα των τηλεοπτικών αναμετρήσεων!
Ο κ. Βενιζέλος κάνει λόγο για «πρωτοφανή συμπεριφορά» στα εκλογικά χρονικά της μεταπολίτευσης, να αρνείται, όπως αναφέρει, "η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς το διάλογο, τη στιγμή μάλιστα που η χώρα βρίσκεται σε ένα ιστορικό δίλημμα και οι πολίτες ενώπιον μίας ιστορικής πολιτικής απόφασης":

«Η συμπεριφορά του κ. Σαμαρά, είπα ότι είναι αλαζονική. Δυστυχώς, δεν είναι αλαζονική. Είναι φοβική. Και ο φόβος μπροστά στο διάλογο υπονομεύει την ίδια τη Δημοκρατία. Αλίμονο εάν μετατρέψουμε το πολιτικό μας πρόβλημα σε πρόβλημα Δημοκρατίας. Αλίμονο εάν υποβαθμίσουμε την ποιότητα του δημοκρατικού διαλόγου, τώρα που μόνο η Δημοκρατία μπορεί να επιτρέψει στην πατρίδα μας να ξανασταθεί όρθια» προσθέτει ο κ. Βενιζέλος.
Φυσικά η Νέα Δημοκρατία δια του Μιχελάκη, απάντησε με την συνήθη ξύλινη γλώσσα του επιτελείου Σαμαρά και έκανε λόγο για "διαδικασία ξεπερασμένης αντίληψης" ... "παράλληλων μονολόγων, που - όσες φορές και αν έγινε μέχρι σήμερα - όλοι την κατήγγειλαν". Με λίγα λόγια πράγματι φοβούνται τον διάλογο και την αντιπαράθεση απόψεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια :