Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Η …τιμωρία του Σταύρου Δήμα από τον Αντώνη Σαμαρά!!!

Μαθαίνουμε ότι ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στην οικογενειοκρατία στη Νέα ΔΟΛοκρατία. Έτσι λοιπόν για να τιμωρήσει όποιον πολιτικό θέλει να προωθήσει το τέκνο του, του επιβάλει να είναι υποψήφιος και ο ...


ίδιος και το τέκνο του. Χαρακτηριστική περίπτωση ο αντιπρόεδρος Σταύρος Δήμας ο οποίος θέλει να προωθήσει τον γιό του στην Κορινθία.
Όμως ο πρόεδρος Αντώνης επέβαλε στον μπαμπά Δήμα να είναι και ο ίδιος υποψήφιος στο… Επικρατείας!!!
Όχι θα του ξέφευγε του Αντωνάκη ο κυρ Σταύρος…
Θες κύριε να βάλεις τον γιό σου στην πολιτική. Πολύ ωραία, θα είσαι κι εσύ βουλευτής αύριο να του μάθεις του γιού σου τα του βουλευτικού αξιώματος. Δεν θα μας φορτώσεις στη ΝΝΔ- Δ21 τον γιόκα σου να τον μάθουμε εμείς τι σημαίνει βουλευτιλίκι. 
Θα είσαι κι εσύ βουλευτής για να τον πάρεις από το χέρι να του δείξεις τα κατατόπια, στράτα – στρατούλα…

Σωστός ο πρόεδρος… Και αυτά που ήξεραν κάποιοι που έβαζαν το παιδί τους στην πολιτική και οι ίδιοι έβγαιναν στη σύνταξη να τα ξεχάσουν. Τώρα ακολουθούμε νέα πορεία στη νέα Πολιτική Άνοιξη. Μπαμπάδες και παιδιά στον κοινό αγώνα!!! Και για να μη μπορεί να ξεφύγει ο κάθε μπαμπάς Δήμας, ο πρόεδρος Αντώνης τον… εγκλωβίζει στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Έτσι για να μάθει… Όχι παίζουμε.

Υ.Γ.: Να θυμίσουμε ότι πρώτος διδάξας πατέρα και κόρης στην πολιτική ήταν ο αείμνηστος Θανάσης Κανελλόπουλος και η κόρη του Κρινιώ.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΖΗΩ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ.

ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...