Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Η κατρακύλα του Κουβέλη μόλις ξεκίνησε! Και που είσαι ακόμη..;

Όταν ένας πολιτικός σχηματισμός απαρτίζεται από κάθε πικραμένο διαφωνούντα που θέλει τα χρήματα την Ευρώπης σε συνδυασμό με μια σπάταλη Ελλάδα, οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες. Η εσωκομματική αντιμετώπιση τέτοιων ...


φαινομένων γίνεται με την επικυριαρχία των πολιτικών θέσεων, τη στοίχιση πίσω από αυτές και τον κοινό αγώνα. Με μια μικρή λεπτομέρεια σύντροφοι· η ΔΗΜΑΡ δεν έχει θέσεις αλλά αντιθέσεις. Οπότε, αυτού του είδους τα φαινόμενα αναμένεται να πολλαπλασιαστούν στο προσεχές μέλλον.

Σε τούτα τα φαινόμενα αναμένεται να προστεθεί και η γκρίνια της δημοσκοπικής πτώσης της ΔΗΜΑΡ, καθώς έχει ως μοναδική δεξαμενή άντλησης ψήφων το ΠΑΣΟΚ, το οποίο με βεβαιότητα θα αυξήσει το βαθμό συσπείρωσής του, κάτι που θα στοιχίσει στη ΔΗΜΑΡ, σύμφωνα με τη θεωρία των συγκοινωνούντων δοχείων. 

Εν αντιθέσει, ο εκ δεξιών αντίστοιχος νέος πολιτικός σχηματισμός, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Καμμένου, αντλούν ψήφους από όλους τους πολιτικούς χώρους και έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν δυναμική που ίσως τους οδηγήσει ακόμη και σε διψήφιο νούμερο. 
Την προσπάθειά τους μπορούν να τορπιλίσουν μόνο οι ίδιοι, κάτι που τους κάνει όντως Ανεξάρτητους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :