Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Δεν προλαβαίνει ο Σαμαράς να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα του Καμμένου. Πάει για δεύτερο κόμμα η ΝΔ

Σοκ επικρατεί στη ΝΔ με τον Καμμένο. Τις τελευταίες μέρες, έπειτα και από τις παραιτήσεις χιλιάδων αντιμνημονιακών στελεχών της ΝΔ, η αλήθεια είναι μία. 
Ο Πανοκαμμένος παίρνει ψήφους από την κύρια δεξαμενή ψηφοφόρων του Σαμαρά. Τους ...


Λαϊκοδεξιούς και τους Αντιμητσοτακικούς της ΝΔ. Κυριολεκτικά χτυπάνε τα κεφάλια τους στον τοίχο με το καμμένο κακό που τους βρήκε.
Μόλις συνειδητοποίησαν ότι δεν προλαβαίνουν να χτυπήσουν τη λαίλαπα Καμμένου μέχρι τις εκλογές. Είναι πολύ λίγος χρόνος. 40 μέρες έμειναν και στη Συγγρού έχουν πανικοβληθεί. 
Οι «Ανεξάρτητοι» είναι γνήσιοι δεξιοί ψηφοφόροι και μάλιστα από αυτούς που πάλεψαν για να βγει ο Σαμαράς, πρόεδρος της ΝΔ. Και τώρα του κουνάνε μαντίλι, αντί για γαλάζια σημαιάκια. Όλα ανάποδα ήρθαν στους νικηφόρους σχεδιασμούς της παρέας του Αντώνη!
Ένα νέο σενάριο πάντως κινείται εντός των τειχών της Συγγρού! Η αυτοδυναμία έχει χαθεί προ πολλού και το ξέρουν. Φοβούνται όμως ότι έχουν χάσει και την πρωτιά και βλέπουν τους νταβατζήδες να απομακρύνονται όλο και περισσότερο από τη Συγγρού. 
Κάποιοι εκδότες ούτε τηλέφωνο δεν παίρνουν τον Αντώνη. Τι να τον κάνουν όταν δεν μπόρεσε να φτιάξει ούτε το σπίτι του όπως έλεγε. 
Τι να τον κάνουν όταν αποδείχτηκε εντελώς ανίκανος πριν καν κυβερνήσει. Αυτός διέλυσε τη ΝΔ, την Ελλάδα θα διοικήσει;
Στα γραφεία των εκδοτών κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες μέρες, ότι «ο Αντώνης είναι "καμμένο" χαρτί». Τις επόμενες μέρες η απόσυρση θα είναι όλο και περισσότερο εμφανής.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Η ΝΝΔ21. ΓΙΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ.