Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Θεός ο Γιώργος: πρότεινε να ψηφίσουν για νέο αρχηγό, μέσω iPad !!!

Ο άνθρωπος που κατέστρεψε την Ελλάδα, που διέλυσε το ΠΑΣΟΚ και που παραλίγο να γκρεμίσει την Ευρώπη …ζωγράφισε και στην τελευταία... συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

Κάποια στιγμή κι ενώ ...


έλεγε τις γνωστές εξυπνάδες του για το «σωτήριο» Μνημόνιο και το «καλό» ΔΝΤ έριξε την κορυφαία ιδέα για το πώς μπορούν να επισπευστούν οι διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού.

«Να ψηφίσουν μέσω ipad..!» είπε ο… Αϊνστάιν της πολιτικής.

Οι παριστάμενοι άρχισαν να τσιμπιούνται αν άκουσαν καλά, ενώ μερικοί δεν άντεξαν και γελώντας του είπαν πως αυτό είναι κομματάκι δύσκολο να συμβεί γιατί οι πολίτες στην πλειοψηφία τους το ipad το έχουν δει μόνο στις διαφημίσεις.

Ούτε αυτό όμως πτόησε τον ΓΑΠ. «Ωραία, τότε να ψηφίσουν μέσω κινητών τηλεφώνων» είπε με την φυσικότητα που τον διακρίνει, όταν λέει του κόσμου τις ανοησίες.

Τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου είδαν ότι δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη με τον… ευφυή Παπανδρέου κι έκλεισαν κάπου εκεί τη συζήτηση.

Η αλήθεια είναι ότι θα μας… λείψει πολύ ο Γιώργος τώρα που θα φύγει κι από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, για να μην πούμε ότι…ζηλεύουμε αυτούς στην σοσιαλιστική διεθνή που θα έχουν τη…χαρά να τον απολαμβάνουν….ώρες ατελείωτες.

Κι αυτόν και τις πολιτικές του βλακείες!

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Την Ελλάδα δεν την κατέστρεψε αυτός αλλά οι Καραμανλοσημιτοπαπανδρεομητσοτάκηδες που καταχρέωσαν την χώρα!! Αυτοί του παρέδωσαν διαλυμένη και κατεστραμμένη χώρα.. Έλεος πια με τους λαϊκιστές δημοσιογράφους του παλαιοκαραμανλισμούς της καταστροφής και της συμφοράς. Διαλυμένο μαγαζί του έδωσαν οι Ολετήρες.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος έγραψε:

Την Ελλάδα δεν την κατέστρεψε αυτός αλλά οι ΚαραμανλοσημιτοΠΑΠΑΝΔΡΕΟμητσοτάκηδες που καταχρέωσαν την χώρα!!