Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ο γιος του Χίτλερ ζούσε στη Γαλλία

Σε κάποιο χωριουδάκι της Βορειοανατολικής Γαλλίας ζούσε μέχρι το 1987 ο μοναδικός γιος του Αδόλφου Χίτλερ.

Το καλά κριμένο μυστικό του Jean-Marie Loret έφερε στο φως της ...


 δημοσιότητας το περιοδικό Le Point.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Κατά τη διάρκεια του πρώτου Παγκοσμίου πολέμου ο νεαρός Χίτλερ πολέμα στα Γαλλοβελγικά σύνορα. 

Εκεί συνάπτει σύντομο δεσμό με μια 16χρονη Γαλλίδα, την Charlotte Lobjoie την οποία γνωρίζει κατά την διάρκεια μιας σύντομης άδειας.

Αφήνοντας τα χαρακώματα ο Χίτλερ βρίσκεται στην Fournes en-Weppes, ένα χωριουδάκι έξω από την Lille.

Έξω από τα χωράφια, όπως αργότερα αφηγήθηκε στο γιο της, γνώρισε έναν νεαρό Γερμανό στρατιώτη ο οποίος κρατούσε ένα μπλοκ ζωγραφικής και σκιτσάριζε.



Le fils caché d'Hitler από stefanelonikitelo

Η 16χρονη, τον πλησίασε μαζί με τις φίλες της και κάθισαν μαζί του. Έτσι απλά ξεκίνησαν όλα. Η Charlotte ισχυρίζονταν πως έκανε πολλές βόλτες στην εξοχή με τον Αδόλφο, ο οποίος μιλούσε συχνά σε ένα φανταστικό κοινό, αλλά πάντα στα Γερμανικά τα οποία η ίδια δεν καταλάβαινε.

Ο Jean-Marie γεννήθηκε έναν χρόνο αργότερα τον Μάρτιο του 1918 και ως παιδί αντιμετώπισε την χλεύη γιατί ήταν γιος Γερμανού. Η μητέρα του ωστόσο αρνούνταν να του μιλήσει τότε για τον πατέρα του και τελικά σε ηλικία περίπου 12 χρονών τον έδωσε για υιοθεσία στην οικογένεια Loret.

Ο Jean-Marie, χωρίς να ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του, μεγάλωσε, ενηλικιώθηκε και πήγε στο στρατό, όπου και πολέμησε κατά των Γερμανών στην γραμμή Μαζινό το 1939 .

Η Charlotte εξομολογήθηκε στον γιο της την ταυτότητα του πατέρα του, λίγο πριν τον θάνατό της στις αρχές του 1950, όταν φυσικά ο Χίτλερ ήταν ήδη νεκρός.

Ο Jean-Marie έπαθε τότε σοκ και σε κείμενό του αναφέρει "Για να μην πάθω κατάθλιψη, δούλευα ακατάπαυστα και δεν έκανε ούτε διακοπές, ούτε είχα κάποιο χόμπι, ενώ για 20 χρόνια δεν πάτησα το πόδι μου σε σινεμά".

Όμως κάποια στιγμή ο Jean-Marie θέλησε να μάθει αν όλα αυτά ισχύουν και προσέλαβε ακόμα και επιστήμονες για να δουν αν σχετίζονταν με τον Χίτλερ και διαπιστώθηκε πως είχαν ακόμα και παρόμοιο γραφικό χαρακτήρα. Επίσης οι φωτογραφίες τους φανερώνουν μια εκπληκτική ομοιότητα μεταξύ τους.

Ο Ζ Jean-Marie το 1979 προσέλαβε τον δικηγόρο, Francois Gibault , για να ερευνήσει την υπόθεση, ο οποίος σήμερα ισχυρίζεται πως τα παιδιά του Jean-Marie είναι οι απόγονοι του Χίτλερ και δικαιούνται ακόμα και πνευματικά δικαιώματα για το "Ο Αγών Μου"!

Μάλιστα το 1981 ο Jean-Marie έγραψε το βιβλίο "Το όνομα του Πατρός σου είναι Χίτλερ" το οποίο τώρα θα επανεκδοθεί με όλα τα νέα στοιχεία. Ο γιος του Χίτλερ, πέθανε το 1987

Δεν υπάρχουν σχόλια :