Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Θλίψη στη βαθιά δεξιά για τις αποκρατικοποιήσεις! Κλάμα οι Κιουτσούκηδες!

Κατηγορούμε το βαθύ ΠΑΣΟΚ για τις πελατειακές σχέσεις που καλλιέργησε την δεκαετία του 80 και δημιούργησε τον τεράστιο συνδικαλιστικό στρατό στις ΔΕΚΟ. Αφήνουμε έτσι στο απυρόβλητο τον τεράστιο γαλάζιο στρατό που ...


δημιούργησε η Λαϊκή Δεξιά (ιδίως στα χρόνια του Καραμανλή της Ραφήνας) και είναι ταυτόσημος σε ιδέες με τον αντίστοιχο πράσινο στρατό.
Οι γαλάζιοι εργατοπατέρες ήρθαν τα τελευταία (σαμαρικά) χρόνια, πολύ κοντά σε υψηλόμισθες "ιδέες" και συμφέροντα με το πράσινο παρακράτος. 

Για πρώτη φορά φάνηκε ότι υπήρχαν σημεία σύγκλισης και πιθανότητες συγκυριακής υποστήριξης της Νέας Δημοκρατίας από τους θανάσιμους εχθρούς του σκληροπυρηνικού και «πατριωτικού» ΠΑΣΟΚ. 
Βλέποντας να χάνονται αυτές οι πιθανότητες, στενοχωριούνται ιδιαίτερα στο στρατόπεδο των βαθυγάλαζων κρατιστών, με τις αποκρατικοποιήσεις που ήρθε επιτέλους η ώρα να προχωρήσουν , έστω και δια της ευρωπαϊκής «βίας» και υπό την απειλή της άτακτης χρεοκοπίας.

Εξού και τα θλιμένα πρωτοσέλιδα για το βαθύ κράτος που πάει και χάνεται! Πως θα διορίζουν τώρα αργόμισθους και τεμπέληδες στις καλοπληρωμένες θέσεις των ΔΕΚΟ; 
Έτσι και ιδιωτικοποιηθούν χάνεται ένα μετερίζι της δεξιάς, όπου τα τελευταία χρόνια έδρασαν οι κάθε λογής Κιουτσούκηδες και οι καιροσκόποι Μανώληδες, υποσχόμενοι τα πάντα, στους πάντες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :