Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Καήκαμε! «Εξέγερση τώρα» ζητά ο Καμμένος. Όταν ήταν τσιράκι των εφοπλιστών, που βρίσκονταν αυτή η επαναστατική μορφή;

Αλήθεια! Πού ήταν κρυμμένη τόση επαναστατικότητα; Αυτός δεν είναι ο Πάνος είναι ο Μιαούλης και ο Κανάρης μαζί, με την περικεφαλαία του Κολοκοτρώνη παραμάσχαλα! Όταν ήταν υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας γιατί δεν ξεσηκώνονταν κατά του κεφαλαίου και των ...


"οικονομικών κέντρων που ρουφούνε το αίμα του ελληνικού λαού"; Σήμερα το παίζει τζάμπα επαναστάτης! Όταν ακρίβυναν τα εισιτήρια οι εφοπλιστές έλεγε ότι η αγορά είναι ελεύθερη!
Πρέπει να κρατάμε τα αντιστασιακά μαργαριτάρια του Πανοκαμμένου για να τα εκδίδουμε όταν και εάν αναλάβει ξανά κανένα υπουργείο και να του τα τρίβουμε στη μούρη, γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια! Αποκαλύπτεται το άτιμο πολύ γρήγορα. Σαν το λαϊκοδεξιό DNA ένα πράμα, που ξεχειλίζει και πάλι από μίσος, επικίνδυνο εθνικισμό και ρατσισμό!

3 σχόλια :

michalis είπε...

το σιγουρο ειναι, οτι αυτα που λεει ειναι αληθειες.!!

michalis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ρε Μιχαλη κάτι αφελείς σαν εσένα εκμεταλλεύονται διάφοροι πολιτικάντηδες σαν τον ΓΑΠ και τον Καμμενο. Ο ΓΑΠ σας λεει "λεφτά υπάρχουν" και τον λέτε φίλο του λαού ενω ο Καμενος σας λέει "αντίσταση στο μνημόνιο" και τον λετε πατριώτη. Σας παίρνουν τις ψήφους, σας εξαπατούν και μετά που ξυπνάτε μουτζώνετε τους εαυτούς σας.

ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.