Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Το μυστικό του Steve Jobs ήταν το LSD (;)

Για κάθε μεγάλο μυαλό βγαίνουν διάφορες «βρώμες». Ειδικά για τον Steve Jobs με προσεκτικές αναζητήσεις εξάγεται μια ιδιαίτερη σχέση που διατηρούσε με το 
ναρκωτικό των μεγαλοφυών. Το ναρκωτικό που ξεκλειδώνει τις πόρτες του μυαλού, συχνά με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το LSD. Φαίνεται ότι αυτή είναι η 


ενοχλητική αλήθεια είναι που συνοδεύει το μύθο που έχτισε ο Steve Jobs! Μόνος του σε μια συζήτηση με τον Bill Gates παραδέχτηκε ότι «το LSD ήταν ένα από τα τρία καλύτερα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου» [Steve Jobs: LSD Was One of The Best Things I've Done in My Life]. 
Ακόμη και το σλόγκαν της εταιρείας “Think Differently”, παραπέμπει στην «ιδεολογία» του LSD 
Φυσικά και είμαστε κατά της χρήσης των ναρκωτικών. Πρέπει να δούμε όμως ότι ίσως όταν κάποια ναρκωτικά χρησιμοποιούνται κάτω από ειδική χρήση ενδέχεται να προκαλέσουν βαθιά και μόνιμη θετική επίδραση στο μετασχηματισμό του ατόμου με τρόπο που να επιτρέπει σε κάποιον να “Think Differently”. 
Ενδέχεται το LSD να ήταν ο μοχλός ανάπτυξης του Steve Jobs και αυτό να επηρέασε ολόκληρη την επιστήμη των υπολογιστών! 
 Όταν λοιπόν καθόσαστε μπροστά από τον υπολογιστή σας Mac ή όταν χρησιμοποιείται το iPod, το iPhone, το iPad ή ακούτε μουσική στο iTunes, αναρωτηθείτε πως θα ήταν ο κόσμος εάν κάποιοι άνθρωποι σαν τον Steve Jobs δεν «σκέφτονταν διαφορετικά»! 
Σκεφτείτε κι’ εσείς λίγο διαφορετικά πάνω σε όλα αυτά τα πράγματα! 
Ίσως έτσι κατανοήσετε περισσότερο όλη αυτή την υπέροχη τεχνολογία που όλοι απολαμβάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :