Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Καλό! Ο Β. Βενιζέλος ζητά από το Σαμαρά να δώσει στη δημοσιότητα το περιεχόμενο των συζητήσεών του με την Τρόϊκα

Σύμφωνα με ανταπόκριση της ρεπόρτερ του CNN Άντζελας Μέρκελ : "Ο Αντώνης Σαμαράς πάντα δικαιώνεται"!
Πολύ επαναστάτη μας παρουσιάζει η Συγγρού τον Αντώνη! Σα να ξαποστέλνει τους Τροϊκανούς και οι άνθρωποι έντρομοι παίρνουν των οματιών τους και όπου φύγει φύγει. Άσε που διαρρέουν ότι οι Τροϊκανοί ακούνε σιωπηλοί τον Αντώνη και μένουν έκθαμβοι από το τεράστιο οικονομικό μυαλό του. Ούτε ο μεγαλύτερος οικονομολόγος όλων των εποχών να ήτανε! Οι επιτελείς της Συγγρού πάνε να μας 


πείσουν για το μεγαλείο της σκέψης του Ηγέτη τους και νομίζουν ότι τα καταφέρνουν! Κατάλαβαν όλοι (λέει) ότι έχουν απέναντί τους … «έναν καλά καταρτισμένο οικονομολόγο»! Θού Κύριε! Νομίζουν ότι όλη η Ελλάδα τρώει κουτόχορτο. 
Πολύ καλά έκανε σήμερα ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ζήτησε το περιεχόμενο των συζητήσεων των Μάγιστρων Οικονομολόγων της Νέας ΝΔ με την Τρόϊκα. 
Έτσι όπως τα παρουσιάζουν φαίνεται ότι ο Αντώνς κάθεται στον ηλιοστάλακτο θρόνο του, από κάτω και με το ένα πόδι στέκουν οι Τροϊκανοί ρακένδυτοι και κατατρεγμένοι, οι οποίοι απαγορεύεται να μιλάνε. Μόνο ακούνε! Και τριγύρω βρίσκεται η παρεούλα του Αρχηγού με τις χατζάρες της «Επανάστασης του 1821» στα χέρια, έτοιμοι να κατασπαράξουν όποιον αντιστέκεται!

1 σχόλιο :

Unknown είπε...

Επίθεση κατά του τέως πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, και των υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών της γαλάζιας διακυβέρνησης λέγοντας ότι είχαν «ρητή ενημέρωση» από τους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Eurogroup για την δημοσιονομική κατάσταση της χώρας αλλά «απέκρυψαν την αλήθεια από τον ελληνικό λαό και την Βουλή», εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο υπουργός προκάλεσε ακόμη τον πρόεδρο της ΝΔ , Αντώνη Σαμαρά, «να μας πει το περιεχόμενο των συζητήσεών του με την τρόικα».

«Χρειάζεται ψυχραιμία, ορθολογισμός, ενότητα και βαθύ αίσθημα ευθύνης, αλλά και στοχασμός γιατί κινδυνεύουμε να γίνουμε θύματα του κολοσσιαίων αντιφάσεων της ελληνικής κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος», ανέφερε ο κ. Βενιζέλος στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής όπου ξεκίνησε η συζήτηση του προσχεδίου του κρατικού προϋπολογισμού του 2012.

Πρόσθεσε δε ότι «αποτελεί πολιτικό θράσος να εμφανίζεται ως λύση η ΝΔ».

Όπως επισήμανε, «το δράμα της κοινωνίας αυτής είναι η ρηχή μνήμη» και πρόσθεσε ότι «το μεγάλο πολιτικό μας λάθος είναι ότι επιτρέψαμε σε 23 μήνες να έχει διαγραφεί από τη μνήμη το τι είχε συμβεί τα προηγούμενα έξι χρόνια. Πρόκειται για ένα ιστορικό, εθνικό και επικοινωνιακό σκάνδαλο νόθευσης και αλλοίωσης της πραγματικότητας και πρέπει να αντισταθεί η πλειοψηφία της Βουλής».

Aκόμη κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση «να μην εμφανίζονται ως τιμητές αυτοί που έφεραν τη χώρα σε αυτή την ανεπίγνωστη κατάσταση. Έχετε καλομάθει σε μια ασυλία. Τελείωσαν αυτά τώρα. Ας έρθει ο κ. Σαμαράς να μας πει το περιεχόμενο των συζητήσεών του με την τρόικα. Πού είναι ο πρόεδρός σας; Ας έρθει να μας πει για τις συζητήσεις του με την τρόϊκα και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα», συμπλήρωσε.

Έκανε τέλος λόγο για την «σχολή της παλαιοκομματικής προσέγγισης των πραγμάτων που θεωρεί ότι σε 2-3 χρόνια θα ξεχαστούν όλα» αλλά και για «κάποιους έξυπνους που εμφανίζονται ως λεβέντες ενώ εμείς ταπεινωνόμαστε ενώπιον της τρόικας για να μας βρίζουν και να μας λοιδορούν».