Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Δώστε και στον Αντώνη ένα Νόμπελ, βρε Σουηδέζες!


Άρχισε η εβδομάδα Νόμπελ.  Θα μοιράσουν Νόμπελ με τη σέσουλα! Πάντως οι Σουηδέζες φαίνεται ότι είναι εντυπωσιασμένες με την οικονομική megalo-φυΐα του Αντώνη Σαμαρά. Του ανθρώπου που έμελλε να αλλάξει το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας. Του ανθρώπου που πάντα δικαιώνεται και 


έχει κάμει όλα τα think tankzs (διαφέρουν από τα tanks) να σπάνε το κεφάλι τους με τις οικονομικές προτάσεις του ... Τρέμουν στην ιδέα ενός "Ζαππείου no 3". Ακόμα δεν έχουν αφομοιώσει τα άλλα 2 Ζάππεια, αν έρθει και τρίτο θα πάθουν εγκεφαλίτιδα! 
Ψάχνουν π.χ. να βρούνε πως θα μειωθεί ο ΦΠΑ και ο σουβλατζής θα προσλάβει τρεις υπαλλήλους. Έναν να γυρίζει το γύρο, τον άλλο να κάνει αέρα στα σουβλάκια και ο άλλος να κρατά τσίλιες μπας και περάσει καμιά Σουηδέζα δίμετρη. Εδώ οι Σουηδέζες κάνουν 3 ουάου και πετάνε κώλο! 
Πως θα γίνει και όλοι οι Έλληνες θα τρέξουν να γίνουν σουβλακόπαιδα και θα τρουπάνε τα σουβλάκια, μόνον η τρελοπαρέα του Αντώνη το ξέρει και δεν το λέει.
Ενδέχεται τελικά το souvlaki και το g(r)eek tzatziki να είναι η λύση του ευρωπαϊκού δράματος. Όλοι τρούπα το σουβλάκι και να παρακαλάμε τις Σουηδέζες για ένα φιλάκι κι ένα καλαμάκι  … Ένας γύρος με απ’ όλα , 5 τάλιρα για να βγούμε και γρήγορα από την κρίση. 
«Για περάστε, για περάστε - για περάστε και θαυμάστε»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :