Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Οι Σύμμαχοι απ’ όλη την Ελλάδα βροντοφωνάζουν: «Είναι τιμή μας που στηρίζουμε το κίνημα με τις δικές μας δυνάμεις!»

 Απάντηση σε κατάπτυστα προβοκατόρικα δημοσιεύματα
Διάφοροι «καλοθελητές» προβοκάτορες και συκοφάντες έχουν ξαμοληθεί από τα άνομα συμφέροντα που αντιμάχονται τη Δημοκρατική Συμμαχία, για να δημιουργήσουν... σύγχυση και αναταραχή. Διαδίδουν ασύστολα ψεύδη, περί δήθεν «δυσφορίας» μελών της Συμμαχίας, που με δική τους πρωτοβουλία και ελεύθερη βούληση συγκροτούν της Ομάδες Πρωτοβουλίας σε 


όλη τη χώρα, νοικιάζουν γραφεία -που πληρώνουν με εκούσια συνδρομή οι ίδιοι- και γενικώς δίνουν ένα έντιμο και ενθουσιώδη αγώνα για το νέο κίνημα.

Με πολλή λύπη διαβάσαμε σε κάποιες ιστοσελίδες τον οχετό λάσπης και παραπληροφόρησης που εκπορεύεται από ανικανοποίητα ιδιοτελή συμφέροντα κάποιων που προσήγγισαν τη Συμμαχία με σκοπό το κέρδος και το «ίδιον όφελος». Διαψεύστηκαν όμως, γιατί σύντομα διαπίστωσαν, ότι η Συμμαχία δεν είναι κόμμα του «συστήματος των νταβατζήδων», δεν έχει «μαύρους» χρηματοδότες και ταμεία, αλλά όλη η δράση της στηρίζεται στον εθελοντισμό και την αυτοπροσφορά των μελών της. Τόσο σε έργο, τρέξιμο, ιδρώτα όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Το έχουμε ξαναγράψει με καμάρι και περηφάνεια, πως τα Γραφεία της Συμμαχίας στην περιφέρεια δεν στήθηκαν από κάποιο κεντρικό μηχανισμό που εξασφαλίζει χρήμα για το σκοπό αυτό. Η Συμμαχία δεν έχει «εξαρτήσεις» ούτε «νονούς» για να τους απομυζά. Έχει το πρωτοποριακό και αγωνιστικό έμψυχο υλικό της, τους ανθρώπους που κατά χιλιάδες συρρέουν στους κόλπους τους και με προθυμία και αυταπάρνηση διαθέτουν χρόνο, χρήμα (από το υστέρημά τους) και κέφι, για να εξαπλωθεί η κινηματική διαδικασία σε όλη τη χώρα.

Γνωρίζουμε, ότι αυτό ενοχλεί τη «μαφία» του παλαιοκομματικού κατεστημένου, που συνήθισε να γεμίζει τα κομματικά της ταμεία με «χορηγίες» της Siemens και άλλων παραγόντων. Όμως, δεν θα το βάλουμε κάτω. Ούτε θα πτοηθούμε.

Οι καταγέλαστοι παπαγάλοι του πεθαμένου δικομματισμού -και κυρίως της ΝΝΔούλας- θα λάβουν τη δέουσα απάντηση στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :