Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ρετάλια και δευτεράντζες στην ανασυγκρότηση του Σαμαρά. Μόνο τα μπουζούκια λείπουνε!

Η πολυαναμενόμενη ανασυγκρότηση, αυτή που υποσχέθηκε ο Σαμαράς, τελικά δεν … ήρθε και ούτε πρόκειται! Έμεινε στις υποσχέσεις, όπως και τα κόλπα ενάντια στα βιλαέτια, την οικογενειοκρατία και τα φέουδα! Η ηγεσία της Νέας ΝΔ απαξιώνει θεωρητικά όλα αυτά τα φαινόμενα και με συνέπεια τα ασπάζεται φανερά, κρυφά και στην πράξη. Αυτή η πολιτική, της απωλεσθείσας ταυτότητας, είναι και η ..........................
.......................
ισχυρότερη στη Νέα ΝΔ. 
Η ασάφεια, η διγλωσσία και η διπλοπροσωπία επικρατούν παντού. Το βλέπεις και στα άτομα που χρησιμοποιούνται για τα θελήματα, γιατί οι βρομοδουλειές είναι υπόθεση του Ιερατείου της Συγγρού. Των σκληρών αγοριών! 
Η περιθωριακή «ανοιξιάτικη» ομάδα του Σαμαρά κυριαρχεί σε όλα τα εσωκομματικά επίπεδα,  χρησιμοποιώντας ως φόβητρο το ξεφώνημα στο διαδίκτυο. Έτσι βέβαια δεν κερδίζονται εκλογές αλλά ελπίζουν στην απόλυτη εσωκομματική επικράτηση, οπότε και στην αδυναμία έκφρασης οποιασδήποτε ανατρεπτικής κίνησης, σε ένα μετεκλογικό τοπίο ήττας. 
Το κυριότερο ελάττωμα των «σκληρών αγοριών» είναι η υποτίμηση των υπόλοιπων πολιτικών δυνάμεων και η υπερεκτίμηση των δικών τους δυνάμεων! 
Αγνοούν παντελώς τι έγινε στο παρελθόν αλλά και το 1999 με την δεινή ήττα Καραμανλή. 
Όπως η «Αβερωφική Δεξιά» είχε υποτιμήσει το ΠΑΣΟΚ και πίστευε ότι έρχεται το τέλος των «πρασινοφρουρών»! 
Έτσι και τώρα. Οι σύμβουλοι του Σαμαρά πιστεύουν ότι έρχεται το τέλος όλων των άλλων και η ιστορική ευκαιρία αποκατάστασης της γνήσιας δεξιάς και των καθαρών δεξιών. 
Το φιάσκο που τους περιμένει δεν λέγεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια :