Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ρεζίλι έγινε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης

Αποφεύγουν τη δημοσιότητα γιατί είναι κλεισμένοι στα ασφαλή τείχη του διαδικτύου και εκεί αισθάνονται "karate kids"! Γράφουν ό,τι θέλουν και επιτρέπουν τον «θριαμβευτικό» σχολιασμό μόνο σε κολλητούς και μισθωτούς.
Μόλις βγουν προς τα έξω και τους δούμε πως είναι και ακούσουμε τη φωνούλα τους, καταλαβαίνουμε περί τίνος πρόκειται. Τζάμπα μάγκες! Κενοί αέρος και περιεχομένου! Να τους λυπάσαι! Και το παίζουν ..................
πολεμιστές του φωτός, οι άτιμοι σκοταδιστές!
Δεν είναι τίποτε άλλο από μια κλίμα ψυχοφευγάτων ατόμων και ενίοτε ψιλοντιντέ. Όχι απαραίτητα ότι είναι gay αλλά με την έννοια ότι δεν είναι άντρες να υποστηρίξουν αυτά που έλεγαν και έγραφαν, μέχρι προ ολίγων μηνών, προς τέρψιν των σχολιαστών του αντινιούς!!!

Τι τα θες βρε Χρύσανθε; Χειρότερα από την Τρόικα τα έλεγες και τώρα απαρνείσαι τρεις, τα γραπτά σου. Σαν ξενέρωτος φραπέ έμοιαζες. Που δεν πίνεται με τίποτα. Τι ξινίλα! Τι θα πει τα εννοούσες διαφορετικά. Για πώληση μίλαγες και η πώληση δεν είναι ταξίδι στο φεγγάρι; Είναι πώληση, τέρμα και τελείωσε! «Τη γνωστή ακίνητη περιουσία του Δημοσίου που πρέπει να φτάνει σήμερα τα 350-400 δισεκατομμύρια σε αντικειμενική αξία» έχεις βάλει στο μάτι! Πολλά λεφτά!
Δε σου κάθεται η μπίλια Χρύσανθε. Διάλεξες ZΟΝΓΚ και σε τσούζει! Βάλε το Φαήλο και τους πράκτορες να γράψουν κάτι για τους βαψομαλλιάδες και διαδρομιστές για να ξεχαστεί και αυτή η πατάτα γιατί τα έκαμες “oh sheet”!

Δεν υπάρχουν σχόλια :