Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Οι Φωτοπουλαίοι της ΔΕΗ μαζεύουν «υλικό» για τη Ντόρα

Τα έχουν πάρει οι εργατοπατέρες και μεγαλοσυνδικαλιστές με τη Ντόρα. Θεωρούν ότι μπήκε στα χωράφια τους. Τί την ενδιαφέρει τί έγιναν τα δάνεια που έχουν πάρει και οι ενισχύσεις; Είναι αποκλειστικά και μόνο δική τους ευθύνη.... Θέλουν να εκδικηθούν τη Ντόρα και μαζεύουν «υλικό» για 
το τηλεφωνικό της κέντρο και τις καφετιέρες που προσέφερε η Siemens στο Δήμο Αθηναίων. Έχουν γίνει μάλιστα κρούσεις στους δημοσιογράφους που είναι ειδήμονες επί του θέματος. Τους γνωστούς που έθαβαν τις ενισχύσεις στα ταμεία των κομμάτων και επαίοπτνταν για αποκλειστικές πληροφορίες για την εμπλoκή Ντόρας στο σκάνδαλο Siemens!

Το πρόβλημα είναι ότι δεύτερη φορά ακούμε ότι μαζεύουν υλικό για τη Ντόρα αλλά ο φάκελος δεν σχηματίζεται μια και είναι μια από τα ίδια. Αρχές Δεκέμβρη και πάλι διέρρεαν ότι μαζεύουν καυτό υλικό για τη Ντόρα εξαιτίας της ιδρυτικής διακήρυξης της Δημοκρατικής Συμμαχίας, που την είδαν πολύ εχθρικά.
Πάντως για φάκελο ακούμε και φάκελο δεν βλέπουμε!

1 σχόλιο :

Πάνος Χατζηκωνσταντίνου είπε...

Ντόρα, Ντόρα. Τι κακό ήταν αυτό που σε βρήκε; Οι μεγαλο-συνδικαλιστάδες της ΔΕΗ λέει, σε βάλανε στο στόχαστρο! Οι άνθρωποι, δουλειά δεν είχανε (αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που ο «κύριος» Φωτόπουλος «δούλεψε» έστω και μια ώρα; Φαίνεται ότι πήρε στα σοβαρά και εφαρμόζει κατά γράμμα, το περιβόητο «και τώωωωωρα θα κάααααθομαι»! του διάσημου συνονόματού του!), και δουλειά βρήκανε. Οι αργόμισθοι αυτοί (τολμούν άραγε να μας πουν το ύψος των ετήσιων αποδοχών, σε σχέση με τα προσόντα τους και τις ώρες εργασίας τους!), ετοιμάζουν φάκελο «Ντόρα Special» στον οποίο θα περιλαμβάνονται όλε ς οι παροχές-δωροδοκίες της Siemens στο Δήμο επί δημαρχίας της, και κατ’ επέκταση στην ίδια! Να μη μας το παίζει και αθώα περιστερά η κυρία Ντόρα. Λες και δεν ξέρουμε τίποτα για τις Καφετιέρες (οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν αποδείξεις πως δεν ήταν απλές καφετιέρες αλλά μερικές από αυτές έκαναν και εσπρέσο!), και το τηλεφωνικό κέντρο. Γι’ αυτό το τελευταίο λένε ότι ήταν τελευταίας τεχνολογίας κι ότι, πέρα από τα κόκκινα, τα πράσινα και τα κίτρινα λαμπάκια, είχε και γαλάζια (ειδική παραγγελία) και πορτοκαλί, αλλά η πληροφορία δεν έχει ακόμη διασταυρωθεί. Αυτή τη στιγμή εκκρεμούν οι καταθέσεις δύο καθαριστριών και ενός κλητήρα για να ολοκληρωθεί η εικόνα! Αλλά το βαρύ πυροβολικό των καταγγελιών, αυτό που θα ταρακουνήσει την Ελληνική κοινωνία συθέμελα, είναι, κατά έγκυρες πληροφορίες μου, η αποκάλυψη για τις τοστιέρες! Τώρα είναι σχεδόν βέβαιο ότι τουλάχιστον μία, αν όχι δύο(!), τοστιέρες Siemens δωρίθηκαν στη Ντόρα. Κατόπιν αυτού θα κλιθεί η κυρία Μπακογιάννη να δώσει εξηγήσεις για το πού πήγαν αυτές οι τοστιέρες. Σημειωτέον ότι είναι η πρώτη φορά που διαρρέει αυτή η πληροφορία, που χωρίς άλλο, θα αποτελέσει την αρχή του τέλους για τη κυρία αυτή.
Όχι που νόμισε ότι θα τα βάλει με τους «επίλεκτους» της ΔΕΗ. Ας πρόσεχε!