Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Οι νηστικοί παντεσπάνια ονειρεύονται

Κάτι παίρνουν εκεί στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που δημιουργεί παραισθήσεις και εικονικές πραγματικότητες, ή τα παλληκάρια του Σαμαρά και τα λοιπά όντα του Βωβοπλανήτη SATURN, είναι πολύ προχωρημένα έτη φωτός μπροστά, από μας τους κοινούς θνητούς. ‘Αλλη πιθανή εξήγηση για τα φαινόμενα είναι ίσως, η πιστή και ........
...........................
απαράβατη εφαρμογή των σατανικών σχεδίων του προεδρικού συμβούλου Δημήτρη Σταμάτη του Καλαμαριώτη. 
Αφού λοιπόν βολεύτηκαν σε τομείς 84 άτομα, σε γραμματείες 70 άτομα, αφού έχουν δοθεί υποσχέσεις συμμετοχής σε εκλογικές λίστες σε κάποιες χιλιάδες φιλόδοξους υποψήφιους βουλευτές απ΄ όλη την Ελλάδα, άρχισαν να μοιράζονται οι θέσεις και στον υπόλοιπο κυβερνητικό χώρο, στο δημόσιο τομέα και στις ΔΕΚΟ. 
Τέτοια βεβαιότητα για την σαρωτική νίκη στις επόμενες εκλογές επικρατεί στη ΝΔ, ή τέτοιο κλίμα δημιουργούν οι προεδρικοί σύμβουλοι για να κρατήσουν μαντρωμένα τα άτομα που έμειναν έξω από τις πρόσφατες αλλαγές και έχουν αρχίσει να γκρινιάζουν. 
Το κακό είναι ότι δεν συνεννοούνται έγκαιρα μεταξύ τους οι εμπνευστές και όλοι οι άνθρωποι του προέδρου, με αποτέλεσμα η θέση του Προέδρου της ΔΕΗ να έχει δοθεί σε τουλάχιστον τρία άτομα, της ΕΥΔΑΠ σε δύο άτομα, του ΟΣΕ που ειναι και προς πώληση σε πέντε (!) άλλα άτομα, ενώ οι θέσεις των γενικών γραμματέων των υπουργείων να έχουν προσφερθεί σε πέντε-έξι άτομα η κάθε θέση. 
Μεγάλη αισιοδοξία γεννάει λοιπόν το 20% των δημοσκοπήσεων της ΝΔ . Φαντασθείτε να έδιναν οι δημοσκοπήσεις την πρώτη θέση στη ΝΔ τι θα γινόταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :