Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ο βασιλιάς είναι γυμνός στη ΝΔ. Πάλι ρεζίλι έγιναν με τo "ξεπούλημα"!

Στη Νέα ΝΔ δεν έχουν πρόγραμμα. Σουρωτήρι το έκαμαν. Οι προτάσεις του επιτελείου της Νέας ΝΔ είναι τρισχειρότερες από αυτές της Τρόικας. Γι΄αυτό λένε όχι στην τρόικα. Γιατί πιστεύουν σε μια  πολύ χειρότερη πολιτική. Γενικό ξεπούλημα και πραγματική εκποίηση της περιουσίας του ελληνικού λαού. 
Οι Μηταράκηδες δεν είναι καν φιλελεύθεροι. Τέλειωσε ο Φιλελευθερισμός στη ΝΔ. Τώρα έχουν .........................
........................
υιοθετήσει μια μορφή στυγνού καπιταλισμού, του χειρίστου είδους. Των στυγνών συμφερόντων και των φίλων του Αντώνη. Γι’ αυτό πασχίζουν να γίνουν φίλοι του Αντώνη οι νταβατζήδες και οι καναλάρχες. Είσαι φίλος; Θα πάρεις από το fast ξεπούλημα του κράτους, εντός διετίας. 
Η τρόικα «ζητά» 50 δις και οι Μηταράκηδες προσφέρονται για 300. Τα 50 τα δίνουν σε δύο χρόνια. Παράλληλα με τον μηδενισμό του ελλείμματος σε ένα χρόνο!
Αντωνάκη! Αυτά δεν επρότεινες στο μεσσιανικό σου πρόγραμμά που θα σώσει την Ελλάδα, «χωρίς θυσίες»; 
Αυτό δεν είναι το νέο μείγμα αξιοποίησης; Αυτά δεν έχουν στο μυαλό τους οι «Νομπελίστες» σου; Τώρα γιατί τσιρίζετε; Επειδή εσείς επιθυμείτε να τα εκποιήσετε όλα, γρηγορότερα; 
Η πολιτική σας, δεν είναι μόνο τυχοδιωκτισμός! Δεν είναι μόνο ανηθικότητα. Δεν είναι μόνο απατεωνιά. Δεν είναι μόνο μηδενισμός. Είναι πάνω απ’ όλα παλιανθρωπιά.
Γιατί διαρκώς κρύβετε την πραγματική σας ταυτότητα. Που βρίσκεται, λόγω και έργω, στην καμουφλαρισμένη Άκρα Δεξιά. Γι΄αυτό είστε και πιο επικίνδυνοι. Και όσο το αρνείστε γίνεστε ακόμα πιο χειρότεροι!

Δεν υπάρχουν σχόλια :