Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Στη Συμμαχία προσχώρησε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Δαμιανός

Την προσχώρηση του στη Δημοκρατική Συμμαχία ανακοίνωσε σήμερα, με επιστολή που απέστειλε στην πρόεδρο του κινήματος Ντόρα Μπακογιάννη, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Δαμιανός. Ακολουθεί η επιστολή προσχώρησης. ............
........................
«Η κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα και κυρίως οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας για να την ξεπεράσουμε, με πολιτικές που θα μας απαλλάξουν οριστικά από τις παθογένειες και τις στρεβλώσεις που μας οδήγησαν σε αυτή, επιβάλλουν αλλαγή πορείας σε μια σειρά από πράγματα που θεωρούσαμε μέχρι τώρα δεδομένα. Αυτό αφορά την κοινωνία μας, αλλά και τον καθένα από εμάς ξεχωριστά.

Παρακολούθησα την ίδρυση και τα πρώτα δείγματα γραφής της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Διαπιστώνω ότι δημιουργείται ένα νέος πολιτικός χώρος, από ανθρώπους αποφασισμένους να πουν αλήθειες, να πουν τα πράγματα με το όνομα τους, να δουλέψουν προς την κατεύθυνση των σαρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που χρειάζεται ο τόπος. Να σταθούν με ρεαλισμό και υπευθυνότητα απέναντι στο λαϊκισμό και το φόβο του πολιτικού κόστους που τόσα δεινά έφεραν στον τόπο.

Αποφάσισα να προσχωρήσω στη Δημοκρατική Συμμαχία και δίπλα στην Ντόρα Μπακογιάννη και τα νέα στελέχη που την ακολουθούν, να προσθέσω την εμπειρία και τις ιδέες μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια :